5 INPIRERENDE INSTAGRAM ACCOUNTS

In korte tijd is Instagram enorm snel uitgegroeid tot een gigantisch social media platform. Instagram is echter heel anders dan de andere platforms op het internet; hier gaat het vooral om het delen van foto’s. Natuurlijk wordt het door de meeste mensen gebruikt om zo nu en dan een leuke foto van zichzelf of van iets belangrijks in hun leven te delen, maar er zijn ook veel accounts die er een heel kunstwerk van maken. Zij zorgen ervoor dat hun feed erg netjes eruit ziet en hun feed is vaak gericht op een bepaalde niche. In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete inspirerende Instagram accounts zien, die uiteraard te maken hebben met interieurzaken. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op deze accounts!

Inspirerend instagram account @jamies_jungle Inspirerend instagram account @plantenstudio
Hierboven zie je links @jamies_jungle en rechts @plantenstudio

@jamies_jungle
Dit account van Jamie Song heeft een prachtig coherente feed over zijn plantenliefde. En deze liefde is duidelijk te merken: zijn appartement staat bomvol met planten. Toch weet hij hier een gaaf geheel van te maken en ziet het er niet eens vol uit! Het leuke van zijn posts is dat Jamie heel vaak de naam van de planten erbij zet, wat jou weer een heleboel opzoek tijd kost als je die plant ook  wilt kopen. Mijn favoriete foto’s zijn toch wel die van zijn Neon Pothos (Epipremnum aureum) achter de bank, die hij via zelfklevende kabelhouders aan de muur heeft weten te leiden; echt heel origineel. Uiteraard heb ik deze plant pas ook maar aangeschaft, omdat ik zó jaloers was!
www.instagram.com/jamies_jungle

@plantenstudio
De feed van Lissa wordt gebombardeerd met foto’s van planten. De reden dat ik dit zo’n leuk account vind is dat ik door Lissa veel inspiratie krijg. Zo laat ze bijvoorbeeld zien hoe je gemakkelijk de zaagcactus kunt stekken, iets wat ik zelf niet per se zou opzoeken, maar door haar krijg ik meteen zin om dit ook te doen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te zien hoe andere mensen met hun planten omgaan en wat voor planten zij hebben. Dit account is dus ook zeker een kijkje waard.
www.instagram.com/plantenstudioInspirerend instagram account @myscandinavianhome Inspirerend instagram account @plantsindecor Inspirerend instagram account @vtwonen
Van links naar rechts: @myscandinavianhome, @plantsindecor, @vtwonen
@myscandinavianhome

Wie houdt er nou niet van Scandinavisch interieurontwerp? Ik in ieder geval wel en ik vind het ook heerlijk om hiervan eens lekker plaatjes te kijken en inspiratie op te doen. @myscandinavianhome is precies zo'n Instagram account waar je dit goed kunt doen. Hier kan je prachtige foto's zien van lichte interieurs, die bestaan uit een mengelmoes van moderne en vintage spullen.
https://www.instagram.com/myscandinavianhome/

@plantsindecor
Wederom heb ik een inspirerend instagram account in mijn lijstje staan over planten, want tja, daar krijg ik gewoon nooit genoeg van. Dit account post echter steeds andere interieurs, waardoor je echt heel veel verschillende inspiratie kunt opdoen. Voor ieder dus wel wat wils!
https://www.instagram.com/plantsindecor

@vtwonen
Vtwonen mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, aangezien zij de queen van interieur is. Dat is natuurlijk ook niet zonder reden; de hoogwaardige kwaliteit straalt overal van af, zelfs van hun instagram feed. Gauw dus volgen.
https://www.instagram.com/vtwonen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *