FAVORIETE WOONWINKEL: INTRATUIN

Thijs in favoriete woonwinkel Intratuin

Intratuin Pijnacker is zo’n winkel die zeker niet mag ontbreken in mijn lijstje met favoriete woonwinkels. Ik denk dat ik deze winkel zelfs het meeste bezoek, soms wel twee keer per week. Als je mij een blinddoek zou omdoen, zou ik nog met gemak door de winkel kunnen lopen en kunnen aanwijzen waar alles staat, zo vaak kom ik er! Ook afgelopen vrijdag zijn Nina en ik hier naartoe gegaan om een paar mooie kiekjes te maken, zodat we jullie ervan kunnen overtuigen hoe gaaf deze zaak is. Enjoy!

PRACHTIGE TUINPLANTEN
Wat de Intratuin zo bijzonder maakt vergeleken met andere tuincentra is het enorme assortiment aan tuinplanten dat er is. Wij hebben in de tuin vooral veel planten met mooie bloemen, zoals de Verbena (IJzerhard), Digitalis (Vingerhoedskruid), Lupine, etc. en in andere winkels kan ik deze bijna nooit vinden. De planten die hier staan verkeren ook altijd in erg goede staat en je kunt zien dat de medewerkers hun best doen om hiervoor te zorgen. Zij hebben overigens ook veel kennis over de planten, wat natuurlijk erg prettig is als je een vraag hebt over een bepaalde plant!

LEKKER ETEN
Het zonnetje schijnt en het is heerlijk weer buiten. Wat wil je dan liever doen dan lekker lunchen of iets drinken op een terrasje? Gelukkig kan dit ook bij de Intratuin! Ze hebben allerlei lekkere broodjes en verse drankjes, zoals jus d’orange of een smoothie, waarvan je heerlijk kunt genieten op het terrasje buiten (binnen kan het overigens ook). Dit maakt het tripje naar het tuincentrum echt compleet!

INTERIEUR LIEFHEBBERS OPGELET
Het laatste gedeelte van de zaak bestaat uit interieur, interieur en nog eens interieur; een ander woord hiervoor is de hemel, in ieder geval geldt dit voor mij:) Je kunt hier vrijwel alles vinden voor in je huis, zoals stoere barkrukken, tapijten, wissellijstjes en nog veel meer!

Intratuin vlinderstoel leerIntratuin stoere platenspeler vintageIntratuin woonladder/trapje met planten

Als je ietsje doorloopt heb je aan de linkerkant een hele sectie met Riverdale spullen en rechts heb je ook nog een gedeelte met woonaccessoires, zoals mooie posters, lijstjes en coole “vintage” bordjes.
In het gedeelte dat hierna komt ben ik niet weg te krijgen. O-ve-ral kamerplanten. Van de bananenplant en de Ficus Lyrata tot de Aloƫ Vera en de Euphorbia. Er zijn hangplanten, luchtzuiverende planten, cactussen en vetplanten; je noemt het op en het is er, en ik overdrijf niet! Deze hele afdeling is ook ontzettend leuk ingericht. Er staat een kas waar je in kunt lopen met allerlei stoere planten en er is ook een rond bouwwerk met bijzondere potjes, hangplanten etc.Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, ben ik echt verliefd op de Intratuin en het allerliefst zou ik gewoon willen wonen in het gedeelte met de tuin- of kamerplanten, maar helaas kan dat niet. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme ook een beetje op jou heb kunnen overbrengen en dat je voortaan, net als ik, met plezier naar deze gave zaak zal gaan!

Trouwens, Nina en ik hebben, toen we bij de Intratuin waren, ook nog leuke spulletjes gekocht, waar we binnenkort een artikel over zullen schrijven, dus houd de site goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *