INTRATUIN AANKOPEN

planten gekocht bij de Intratuin

Zoals als ik al in een vorig artikel vertelde, hadden Nina en ik een paar leuke spulletjes gekocht in de Intratuin en vandaag laten we deze spullen zien!

Afrikaanse parachuteplant gekocht bij de Intratuin

AFRIKAANSE PARACHUTEPLANT
Hierboven zie je de Afrikaanse Parachuteplant. Ik had deze plant eerlijk gezegd nog nooit eerder gezien in een tuincentrum, totdat ik deze zag in een plantenkas in de Intratuin. Hier hadden ze de plant losgemaakt en geleid, waardoor het een erg stoere plant werd! Deze plant is zeer gemakkelijk te houden, maar hier zal ik binnenkort dieper op ingaan, omdat ik nog een DIY ga schrijven over hoe je deze plant op een mooie manier kunt leiden. Hij was €10,-.

Mini bananenplantjes gekocht bij de Intratuin
MINI BANANENPLANT
Nina en ik hadden alletwee deze super schattige mini bananenplant gekocht. Ze waren maar €1,50, dus die konden we echt niet laten staan. Ik had hem als cadeautje meegenomen voor mijn moeder en ze was er erg blij mee! Nina had, zoals je kunt zien op de voorste bananenplant, ook een leuk bijpassend potje gekocht.

Chinees lantaarnpantje gekocht bij de Intratuin

CHINEES LANTAARPLANTJE
Hier zie je het chinees lantaarnplantje, wederom een mooie plant die erg makkelijk te verzorgen is. Als je ervoor zorgt dat de plant niet te droog komt te staan, zal die ook erg snel groeien! Ik heb deze ook en bij mij is die al zo'n 30 centimeter gegroeid in niet eens een half jaar. Nina heeft hem gekocht voor ongeveer vier euro.

Campanula gekocht bij de Intratuin

CAMPANULA
En tot slot heb ik nog een simpele campanula gekocht voor in de tuin. Ik blijf dit echt één van de mooiste bodembedekkers vinden, omdat hij altijd zo'n mooie volle kleur krijg als die in bloei staat. Hij is vooral handig als je wat grotere stukken grond wilt bedekken, want in een mum van tijd kan deze plant uitgroeien tot een paar meter! Dit exemplaar kostte zes euro, iets duurder dan normaal, maar het is dan wel een relatief grote campanula.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *