INSPIRATIE: MAKE-UP VOOR GROENE OGEN

In het vorige artikel behandelde ik welke kleuren oogschaduw het beste staan bij blauwe ogen.  In deze serie laat ik je zien welke kleurtjes over het algemeen het beste staan bij verschillende oogkleuren. Dit moet je zeker niet als regel opvatten, maar als richtlijn beschouwen. Make-up is namelijk perfect om mee te experimenteren en dit moet je ook zeker doen. Toch zijn dit soort lijstjes soms fijn om erbij te houden. Zoals beloofd is hier deel twee, waarin ik groene ogen behandel!

Alle foto’s zijn afkomstig van Ania Milczarczyk (@aniamilczarczyk) en Mia Connor (@miaconnor) op Instagram

Rood
Rood en groen zijn complementaire kleuren. Door rode oogschaduw aan te brengen zal je oogkleur dus nog mooier uit komen.
Paars
Heb jij groene ogen en zin om met felle kleurtjes te spelen? Probeer dan een keer paars! Groene ogen met paarse oogschaduw is echt een top combinatie. Kies voor een diepe paarse kleur of ga juist voor een felle, pakkende paars.

Bruin
Net zoals bij blauwe ogen staat bruin enorm mooi bij groene ogen. Deze neutrale kleur gaat goed samen met eigenlijk elke oogkleur. Experimenteer eens met verschillende tinten bruin, variërend van een warme, lichte kleur naar een donkerbruine smokey eye. Er zijn enorm veel mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *