4 MUST HAVES VOOR ELK INTERIEUR

Het is alweer bijna een week geleden dat ik iets heb gepost, maar het kwam er maar niet van. Druk, druk en nog eens druk. In al deze drukte heb ik wel in één keer mijn theorie-examen gehaald, dus dat is mooi meegenomen! Om dit, en dat de drukte voorbij is, te vieren, heb ik vandaag een artikel met een paar échte must haves voor in elk interieur. Geniet lekker van de inspiratie!

ZEG NEE TEGEN KALE WANDEN
Wat heb ik daar een aversie tegen zeg, een ruimte met alleen maar kale wanden. Het ziet er zo saai en onpersoonlijk uit, terwijl je dit zo gemakkelijk kunt oplossen. Vaak is het al voldoende om een paar persoonlijke foto’s of een mooi schilderij op te hangen. Je kunt natuurlijk ook groot uitpakken door een prachtige collage te maken met lijstjes van verschillende grootte, bordjes en andere wanddecoratie, zoals een poster.

WELKOM IN DE WERELD VAN KOPERTINTEN
Wat is nou een interieur zonder koper? Je raadt het al: saai. Ik bedoel natuurlijk niet dat je een hele muur koper moet verven, maar verwerk het in kleine details. Zet ergens een koperen kandelaar of theelichtje neer waar het een mooi contrast geeft, zodat het een echte eyecatcher van je interieur wordt.

Deze prachtige kandelaar van Hay is o.a. te koop bij Vtwonen. Hij is best prijzig, maar als je het ervoor over hebt krijg je wel een prachtig object terug! Je kunt hem via de volgende link kopen: https://www.vtwonen.nl/shop/design/wonen/kaarsen-kandelaars/kandelaars/hay-lup-kaarsenhouder-koper-p129048.html

Hierboven zie je goed wat koper kan doen met je interieur. Op deze afbeelding is alles erg wit en kil, maar door gebruik te maken van kopertinten wordt alles een stuk warmer!
PLANTEN MAKEN JE HUIS LEEFBAAR
Naast het feit dat het hebben van planten in je huis gezond is door hun luchtzuiverende werking, ziet het er ook gewoon erg leuk uit. Neem gisteren als voorbeeld: mijn zusje Sophie wilde haar kamer opnieuw inrichten, want al haar accessoires pasten niet echt bij elkaar en de kamer zag er redelijk saai uit, terwijl ze wel een ontzettend mooie kamer heeft met gave meubels. Als een echte plantenliefhebber, rende ik meteen naar mijn kamer en nam een boel planten mee om te laten zien dat die haar kamer meteen zouden opvrolijken en dat de accessoires die ze nu heeft, toch konden worden gebruikt. En ja hoor, ze was gelijk enthousiast en snel volgde een tripje naar Groenrijk voor haar eigen planten.
Hieronder laat ik nog wat foto's zien van wat planten kunnen doen met je interieur.

HOUTTINTEN
Hout is ook zo'n materiaal dat ik een vereiste vind in een interieur. Van mijn part hoef je niet opeens al je meubilair te vervangen door hout, je kunt het ook klein houden. Zet eens een houten dienblad neer of stal ergens houten diertjes uit. Dit zorgt er namelijk voor dat je de standaard kleuren doorbreekt, waardoor jouw interieur weer wat warmer wordt! Natuurlijk is een houten vloer ook perfect hiervoor!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *