MIJN TOP 5 GUILTY PLEASURES

Guilty pleasures, wie heeft ze nou niet? Voor de mensen die niet weten wat dit is, het urban dictionary zegt hierover het volgende: “Something that you shouldn’t like, but like anyway.” Herken je het nu wel? Voor degenen die het nog steeds niet weten heb ik hier een goed voorbeeld: het is al redelijk laat en eigenlijk wil je naar bed, maar je hebt nog heel erge trek; voor je het weet sta je bij de plaatselijke snackbar en vijftien minuten later zit je om half twaalf ‘s avonds op de bank met een heerlijke kroket met mosterd (en dit is niet eenmalig). Jommie.

1. THE BOLD AND THE BEAUTIFUL
Elke werkdag rond een uur of zes zitten mijn moeder en ik klaar voor de buis, met smacht te wachten op The Bold And The Beautiful. Hoe zou het nou aflopen met Hope, Liam en Wyatt; voor wie gaat Hope kiezen; hoe gaat Thomas reageren op het verraad van de Spectra’s? Dit en nog veel meer drama speelt vrijwel elke aflevering een belangrijke rol. Natuurlijk is dit al heel spannend, maar wat deze serie nou écht heel leuk maakt, is dat alles zo cliché is en erg langdradig. Hierdoor kan je elke aflevering lekker even schelden op de personages of heerlijk klagen; een erg goede manier om al je stress van die dag kwijt te raken!

2. ‘S AVONDS IN BED REDDIT EN VIVA FORA AFGAAN
Hier kan ik echt intens gelukkig van worden. Vlak voor het slapen gaan nog eventjes wat lezen op fora, zoals Viva en Reddit. De meest bizarre vragen kom je hier tegen, die ik dan opeens ook heel belangrijk vind. Hierdoor kan ik úren door blijven lezen. Je kunt hier topics tegenkomen die gaan over hoe diep je navel is tot topics over potentieel vreemdgaande partners. Geweldig.

3. DOOR HET LEVEN GAAN IN ZWERVERKLEDING
Ik snap absoluut niet dat men een hele dag in nette, oncomfortabele kleding kan rondlopen. Ik heb daar echt een intense aversie tegen. Het liefst loop ik de hele dag in een simpel broekje. Grijs, kort en van hetzelfde materiaal als een joggingsbroek gaarne. In de winter het liefst nog een grijze trui erbij of een spetterende kersttrui en in de zomer een basic shirt met zo min mogelijk dessins; alleen streepjes tolereer ik. Helaas kan ik dit niet altijd doen, omdat je niet als een slons eruit wilt zien op school bijvoorbeeld. Dan draag ik dus wel een beetje fatsoenlijke kleding, maar als ik thuis ben wordt dit uiteraard meteen omgewisseld, vandaar dat dit een guilty pleasure voor mij is.
4. FOUTE EN APARTE MUZIEK
Wat is nou heerlijker dan meeblèren op liedjes die je helemaal uit je hoofd kent? Meeblèren op heel foute en oude liedjes! Liedjes die hier uitermate geschikt voor zijn, zijn:
- Que Si, Que No van Jody Bernal
- Het Is Nog Niet Voorbij van Gerard Joling
- Cotton Eye Joe van Rednex
- Teenage Superstar van Kim Lian
- Moonlight Shadow van Mike Oldfield
- CH!PZ In Black (Who You Gonna Call) van Chipz
- The Logical Song van Supertramp
- Dominique van Soeur Sourire
En dan mijn favoriet die ik samen met mijn moeder altijd in de auto aanzet: Bed Of Roses van Bon Jovi!

5. DOEN ALSOF IK VLOEIEND FRANS KAN
Eigenlijk is mijn Frans helemaal niet van een heel hoog niveau, maar toch vind ik het een prachtige taal en super leuk om het te spreken! Stiekem heb ik hele gesprekken met mijn hond Juultje in het Frans, waar totaal geen samenhang in zit, aangezien zij een hond is en niet kan praten... Ook als ik haar uitlaat geef ik altijd "commando's" in het Frans, gewoon omdat ik dat leuk vind. Het leukste van dit alles echter, vind ik meezingen met Franse liedjes. Mijn favoriete artiest hiervoor is Barbara, die ongelooflijk leuke liedjes heeft en die je gemakkelijk kunt meezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *