WENKBRAUW MAKE-OVER

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk tegenwoordig. Een goed gedefinieerde wenkbrauw, die tegelijkertijd natuurlijk oogt, is onmisbaar in de beauty-wereld. De vormen variëren gigantisch en bij iedereen staat iets anders mooi, maar één ding is duidelijk: zonder goed verzorgde wenkbrauwen ga je de deur niet uit. Dit geldt in ieder geval voor mij. Dus ik laat eens in de zoveel tijd mijn wenkbrauwen waxen en verven, aangezien dit resultaat veel beter is dan wanneer ik het zelf zou doen. In dit artikel laat ik je voor en na foto’s zien en vertel ik je over de procedure. 

Sinds februari liet ik mijn wenkbrauwen groeien. Ik kampte met wat sporadische haaruitval en ze leken enkel uit te dunnen. Vastbesloten kwam ik vijf maanden niet met een pincet in de buurt, met succes. Vijf maanden later zat overal wenkbrauw, maar ze waren zeker gegroeid. Het was dus weer eens tijd voor een flinke opknapbeurt. Ik boekte een afspraak en een week verder zat ik in de stoel bij Soap Treatment Store in Den Haag. Ik heb lastige wenkbrauwen, met wat kale plekjes en een beetje een gekke vorm, dus ik ben altijd erg benieuwd hoe dit aangepakt gaat worden. Bij Soap voldoen ze altijd aan mijn wensen. 
Hier laat ik al een jaar mijn wenkbrauwen doen en ik ben enorm tevreden. Je hebt verschillende keuzes, zoals waxen, epileren, verven, maar ze tekenen ze ook graag voor je bij. De specialiste kijkt wat er mooi bij jouw gezicht past en zal dan beginnen met het shapen. Zelf laat ik ze waxen, want dit geeft een erg precies resultaat, maar epileren kan ook. De hete wax wordt voorzichtig aangebracht en met een papiertje er weer af getrokken, wat de haartjes verwijdert. Ondertussen zal de specialist je geheel meenemen in het proces en jou zelf laten meedenken. Is er iets wat je anders zou willen zien? Geen probleem, dat kun je gerust laten weten. Verder epileert ze nog wat verdwaalde haartjes en optioneel trimt ze de bovenkant. 
Zelf laat ik mijn wenkbrauwen ook verven, aangezien dit ze optisch veel voller laat lijken en om ze beter te laten matchen met mijn haarkleur. Ook in dit proces zal de specialiste jou de keuze geven; vind je ze donker genoeg of mogen ze nog wat donkerder? Het fijne is dat je dit zo makkelijk aan kan geven en dan zal de specialiste er rekening mee houden.
Achteraf zal de huid rondom nog een beetje rood zijn, maar dit trekt snel weg, afhankelijk van hoe gevoelig je ervoor bent. Ook zal de kleur van de wenkbrauwen de eerste twee dagen nog ietwat donker zijn, dus niet schrikken. Na deze twee dagen zijn je wenkbrauwen prachtig getint voor een periode van enkele weken.

En dat is het hele proces! Heel simpel en effectief. Ik ben telkens weer enorm blij met het resultaat en zal zeker terugkomen bij Soap Treatment Store. Op de foto's zie je links hoe mijn wenkbrauwen er vooraf uitzagen - een grote rotzooi - en rechts het resultaat na waxen en verven. Wat een verschil, vind ik zelf! 

Soap Treatment Store heeft locaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. 
De behandeling bij mij uitgevoerd heet The Soap Brow & Tinting en kost €30. Redelijk prijzig misschien, maar dat vind ik het waard, gezien het resultaat. Je kunt er ook voor meer behandelingen terecht, zoals massages, facials, lichaam waxing, pedicures etc. Op de website staat meer informatie over de behandelingen en filialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *