WOONACCESSOIRES OVERLOAD

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen jaren best wel een woonaccessoire verslaving had. Zo kocht ik gerust allemaal kandelaren en windlichtjes, die ik vervolgens nooit meer heb neergezet. Heel zonde als je erover nadenkt. Maar goed, ik heb nu wel een voorraadje waarmee ik mijn interieur lekker vaak kan restylen. In het artikel van vandaag zal ik een paar ontzettend leuke accessoires laten zien die in ons huis staan (niet alles is dus van mij!).

SCHATTIG OLIFANTJE MET SUCCULENTEN
Dit olifantje is nou écht een leuk accessoire voor in je huis, maar daarnaast is het ook erg leuk om als cadeau aan iemand te geven. Ik heb dit potje, samen met wat andere spulletjes, gekocht voor mijn zusje als cadeautje voor het halen van haar diploma. Ik heb er twee succulenten in gedaan, omdat deze makkelijk te verzorgen zijn, en het was ook belangrijk dat ze geen al te grote kluit hadden, dus dat kwam goed uit!
Voor €4,- kan je deze olifant kopen bij de Blokker.

MARMEREN ONDERZETTER EN KANDELAAR
Op dezelfde foto zie je ook twee marmeren accessoires: een onderzettertje en een klein kandelaartje. Ik vind marmer sowieso heel mooi en deze twee staan ook leuk bij elkaar. De kandelaar heeft een glimmend oppervlak en het onderzettertje is mat, waardoor ze mooi bij elkaar afsteken.
De onderzetter heb ik gekocht bij Sow Low in Delft voor, als ik het me goed herinner, twee euro. De kandelaar heb ik gekocht in een setje van drie voor maar twee euro bij een bazaar in de Bethlehemkerk in Delft.

LIMONCELLO POSTER
Op afbeelding hiernaast zie je de olifant en de marmeren spulletjs nog een keer vanuit een andere hoek, maar daarnaast zie je ook nog een leuke poster in een lijstje. Die poster heb ik ongeveer drie á vier jaar geleden gekocht bij de Ikea, samen met twee andere posters. Het was een setje van drie, met de prints van limoncello (zoals op deze poster), van basilicum en van rozemarijn. Ik vind ze nog steeds enorm gaaf, dus ik ben blij dat ik ze op tijd heb kunnen kopen, want vlak daarna gingen ze uit het assortiment!

BLAUW VINTAGE VAASJE
Dit vintage vaasje heeft mijn moeder ooit gekocht, waar weet ik echter niet. Het witte vaasje/windlichtje komt bij de Karwei vandaan. Ook deze had ik in een set van drie gekocht; alledrie hadden ze een andere geometrische vorm, erg gaaf dus.

 

 

 
 

 

ZWART-WIT SIERKUSSEN
Waarschijnlijk hebben jullie dit kussentje al een keer gezien in een ander artikel, zoals dat over mijn kamer, maar ik vind dit kussentje zo ontzettend leuk, het is echt één van mijn lievelingswoonaccessoires! Doordat het een geometrisch dessin heeft en zwart-wit is, kan je het eigenlijk wel in elk interieur gebruiken.
Dit kussentje heb ik gekocht bij de Xenos voor tien euro.

 

 

HOUTEN OLIFANTJES
Pas schreef ik al hoe leuk het is om houten olifantjes in je interieur te verwerken, maar toen had ik er geen foto bij. Deze olifantjes zijn van mijn moeder en ik weet eerlijk gezegd niet hoe ze hier aan is gekomen, maar we hebben ze wel al heel lang. Ik vind ze eigenlijk overal wel mooi staan. Nu staan ze bij mijn zusje op d'r kamer, maar beneden op de schouw zouden ze ook helemaal tot hun recht komen!

 

 

 

 

VINTAGE WERELDKAART
Deze prachtige vintage wereldkaart had mijn moeder gekregen van familie, maar voordat ze deze beneden kon ophangen, was hij al gejat door mijn zusje! Hij hangt erg leuk boven haar bed met een coole cactus erbij.

 

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *