OUTFIT: RELAXED VIBES

Afgelopen week leek de zomer ver te zoeken. Het water viel met bakken uit de hemel en eerlijk gezegd zit ik op dat soort momenten het liefste in een legging met een grote, dikke trui binnen. Geef me een grote kop thee en Netflix en ik kom niet meer uit bed. Toch geeft dit niet echt het zomerse gevoel waar we met z’n allen zo naar verlangen. Een aantal weken geleden was deze droom wel werkelijkheid; het zonnetje scheen, de regen bleef weg en het was lekker warm. De perfecte gelegenheid voor outfit foto’s dus. Deze outfit is geschikt voor de wat warmere dagen, maar ook goed te combineren met een dik vest voor bij een flinke  Netflix-sessie. Lees snel verder voor de foto’s en details!

 

Jumpsuit: Pull&Bear

Slippers: Birkenstock 

Ketting: New Look

Armbandjes: van de markt

Even eerlijk. Ik woon in deze jumpsuit. Dit ding is zó ontzettend comfortabel dat ik dit wel de hele dag zou kunnen dragen. En dat zeg ik niet zo snel van jumpsuits, aangezien deze enigszins ongemakkelijk kunnen zijn om te dragen. Ik vind het super belangrijk dat kleding comfortabel is, anders heb ik geen zin om me erin te hijsen. De stof is heerlijk zacht en geribd. Eigenlijk is het een enorm simpel ding. Ik dwaalde rond in de Pull&Bear en zag deze hangen. €18. Niet duur, dacht ik. Ging het passen, stond een jaar te twijfelen en besloot er gewoon voor te gaan. En nog geen seconde spijt gehad sindsdien. Sommige dingen moet je gewoon kopen zonder er te veel bij na te denken. The heart wants what it wants. En mijn hart wilde deze jumpsuit.
Zoals mijn vriend zei: “Het is een beetje zo van, dit is waarin ik auto’s repareer.” Perfect, zei ik. Dat is mijn nieuwe look. Gooi er een paar slippers bij, een mengelmoes van sieraden en een make-upje en je hebt een outfit. Casual maar toch netjes. En toch bijzonder door de kortere pijpen en strik om de taille. Helemaal mijn ding dus, dat lijkt me wel duidelijk. 
Voor de 2010 feel mikte ik een paar Birkenstockjes om m’n voeten en je bent klaar om te gaan. Een multifunctionele outfit, om bijvoorbeeld in te gaan shoppen, wandelen, Netflixen of om auto’s in te repareren. En dat alles met maar twee kledingstukken. Amazing, al zeg ik het zelf. 

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij)
 

 

 

1 reactie

  1. Simpele outfit die er inderdaad comfortabel uitziet, maar ever so stylish!
    Ik stoor me wel een beetje aan je bh-bandjes, een plak-variant had mooier geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *