FAVORIET: CLARISONIC MIA 2

Ik ben altijd nog op zoek naar fijne huidverzorging. Ik heb al zo veel verschillende dingen geprobeerd, maar het blijft enorm lastig om producten te vinden die goed bij jouw huid passen. Elke huid is namelijk anders en reageert dus ook anders op bepaalde producten. De ene crème kan een holy grail zijn voor je beste vriendin, maar zorgt bij jou voor honderdduizend puisten. Makkelijk is het dus niet om fijne huidverzorging te vinden. Toch heb ik één product waar ik blij mee ben, namelijk de Clarisonic Mia 2. In dit artikel vertel ik je erover. 
 

De Clarisonic Mia 2 is een roterende gezichtsborstel. Clarisonic zegt hier zelf over: "Wat Clarisonic zo uniek maakt is de gepatenteerde sonische micromassage technologie. Het werkt als volgt: Het borsteltje zelf draait niet rond, maar maakt 300 oscillerende bewegingen per seconde – dat wil zeggen, 300 heen-en-weergaande microbewegingen, een beweging die voor het blote oog bijna onzichtbaar is." Dit onderscheidt de Clarisonic dus van andere gezichtsborstels. In principe zou dit een positieve invloed moeten hebben op het reinigingsproces. 

Het werkt als volgt. Eerst maak je de borstel of het gezicht nat. Dan breng je een reinigingsgel aan op de borstel. Het is belangrijk dat dit geen schuimende gel is. Zelf gebruik ik Philosophy's Purity. Verder hoef je alleen de borstel op het gezicht aan te brengen en hem zijn werk laten doen. De borstel heeft een timer van 1 minuut; deze is verdeeld in intervallen van 2 keer 20 seconden en 2 keer 10 seconden. Het is de bedoeling dat je 20 seconden de T-zone reinigt (neus en voorhoofd), 20 seconden de kin en 10 seconden elke wang. Dan gaat de borstel automatisch uit. Er zijn twee verschillende snelheden die makkelijk aan te passen zijn. 

Ik vind het fijn dat de borstel waterdicht is. Dit betekent dat je hem onder de douche kan gebruiken en ook kan je hem makkelijk schoonmaken. Na het gebruik van de Clarisonic is de huid echt goed en diep gereinigd. Toch merk ik dat mijn huid soms iets te gevoelig is voor veelvoudig gebruik. Toen ik begon met het gebruik van de Clarisonic, gebruikte ik deze twee keer per dag. Ondertussen heb ik dat verminderd naar één keer per dag en ik merk dat mijn huid hier positief op reageert. Bij gebruik van de Clarisonic merk ik dat mijn onzuiverheden verminderen en de huid lijkt rustiger. Daarom is dit product een favoriet van mij! 

De Clarisonic Mia 2 is onder andere te koop bij Ici Paris XL en kost €149,00, klik hier om naar de website te gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *