EEN LOOK MET URBAN DECAY NAKED 2

Dit palette was mijn aller eerste. Ik had hem al maanden op het oog, maar vond hem veel te duur. Ik denk dat ik een jaar of vijftien, zestien was. Ik begon echt te kwijlen bij het zicht van de paletten van Urban Decay. Voor mijn verjaardag dat jaar werd ik verrast met Naked2, mijn droompalette. Sindsdien, jaren later, ben ik er nog steeds aardig blij mee en pak ik deze regelmatig uit de kast. Ik maakte een look met deze oogschaduws, die ik vandaag met jullie deel. Kijk snel verder voor de look!

URBAN DECAY NAKED2

Het palet bevat een mooie, ruime variëteit van kleuren. Zo zijn er twee oogschaduws om mee te highlighten, een matte en een glanzende, is er een matte oogschaduw voor in de arcadeboog en zijn er genoeg mooie kleuren voor op het bewegend ooglid. Uiteindelijk bevat het palette nog een matte, zwarte kleur. In principe is dit alles waar je een volledige ooglook mee kan maken, zo heftig of neutraal als naar wens is. Persoonlijk mis ik een matte kleur die donkerder is dan “Tease”, waarmee je de arcadeboog goed kan definiëren. Hier gebruik ik namelijk het liefste matte kleuren voor, maar in principe zou “Snakebite” of “Busted” ook voldoen. De oogschaduws zijn aardig poederig, dus je kwast goed aftikken is een must, maar ze zijn enorm gepigmenteerd en blenden heerlijk. Wat ook scheelt is eerst oogschaduw gebruiken en daarna pas foundation aanbrengen. Op deze manier zal de fall-out je gezichtsmake-up niet verpesten. In het algemeen is dit dus een heel veelzijdig palette dat geschikt is voor een volledige ooglook. Ook zijn de glanzende oogschaduws prachtig om als toevoeging bij een volledig matte ooglook te gebruiken. 

MIJN LOOK 

Met dit palet kun je verschillende kanten op. Zo kun je een hele neutrale ooglook maken, met bijvoorbeeld enkel de kleurtjes “Tease” en “Booty Call”, maar je kunt ook een hele andere kant op met een donkere smokey eye. Hiervoor kun je bijvoorbeeld “Pistol”, “Verve” en “Blackout” gebruiken als basis voor een prachtige grijze en donkere smokey eye. Ik heb er zelf voor gekozen om een wat neutralere look in elkaar te flansen die je met gemak ook naar school kunt dragen, bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je waterlijn sterk zwart aan te zetten voor een avondje uit, of combineer de look met een dikke winged eyeliner. Ook een felrode lippenstift zou niet misstaan. 

Dit is het resultaat! Ik heb als eerste het gehele ooglid geëgaliseerd met “Foxy”. Daarna heb ik “Tease” aangebracht in de arcadeboog en iets erboven. Vervolgens heb ik “Snakebite” aangebracht aan de uiterste kant van het bewegend ooglid. Aan de binnenkant van het bewegend ooglid heb ik “Chopper” aangebracht. Deze twee kleuren heb ik goed geblend zodat ze mooi overlopen. Als laatste heb ik een klein beetje van “Busted” aan het einde van de arcadeboog aangebracht om de look wat meer diepte te geven. Ik heb het afgemaakt met een dikke lik mascara, maar zoals ik al zei zou je er ook voor kunnen kiezen om een dikke eyeliner te zetten of om je waterlijn te kleuren. Dat is geheel persoonlijke voorkeur!

Ik hoop dat dit artikel wat inspiratie heeft kunnen geven voor leuke looks met het Urban Decay Naked2 palette. Zelf ben ik dol op dit palette. Ik vind de kleurtjes flatterend en ik denk dat de meeste mensen deze kleuren goed kunnen hebben. Ook vind ik het fijn dat ik dit palette losstaand kan gebruiken maar ook in combinatie met andere paletten. Wat mij betreft dus echt een topper. Je kunt Naked2 kopen bij ICI Paris XL voor €53. Urban Decay heeft een hele lijn van Naked Paletten, met als nieuwste toevoeging het prachtige Naked Heat palette. Deze zijn ook leuk om te overwegen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *