WAT ZIT ER IN MIJN REIS MAKE-UP TASJE

Als je op vakantie gaat, zou je natuurlijk willen dat je je gehele make-up collectie mee kon nemen, maar vaak is dit helaas niet mogelijk. Dus zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Neem je die perzik blush mee, of de roze? Of allebei….? En welke oogschaduw is nou écht je favoriet? Eigenlijk allemaal, maar ze kunnen niet allemaal mee. In het artikel van vandaag deel ik de producten die ik mee heb genomen naar mijn vakantie naar Italië in augustus. 

Mijn vakantie duurde maar één week. Toch heb ik een flinke buit bij elkaar verzameld om mee te nemen. Ik hou ervan om genoeg opties te hebben. De ene dag heb ik zin in oranje oogschaduw, maar de volgende dag wil ik misschien alleen een lichtbruin kleurtje in de arcadeboog. Voor vakanties zoek ik make-up die het meest veelzijdig in gebruik is en producten waarvan ik weet dat ik ze fijn vind. Alle producten in dit artikel zijn dus ook een beetje mijn favorieten. Om het makkelijk te maken heb ik de producten ingedeeld in categorieën. 

BASIS
Voor de basis heb ik rekening gehouden met de zon, waardoor mijn huidskleur verkleurt. Ik heb dus twee foundations meegenomen, die beide verschillende kleuren hebben. De Maybelline foundation is lichter dan die van Estée Lauder en afhankelijk van mijn eigen kleur kan ik kiezen, of ik kan de twee met elkaar mixen. Ook heb ik een lichte en een donkerdere concealer meegenomen, om dezelfde reden. Daarnaast heb ik nog voor een BB Cream gekozen, omdat dit een lichte dekking geeft op de warmere dagen.

– Estée Lauder Double Wear Foundation
– Maybelline FIT ME Matte & Poreless Foundation
– MAC Prep & Prime BB Beauty Balm SPF 35
– Catrice Liquid Camouflage Concealer
– Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

CONTOUR & BLUSH
Het NYX Contour Palette is perfect om mee te nemen. Er zit een mooie contour kleur in, maar ook wat warmere kleuren die goed als bronzer te gebruiken zijn. Daarnaast heb je ook meteen highlighters bij de hand. Deze is dus super fijn voor op reis, omdat je in plaats van allemaal losse producten simpelweg maar één compact product meeneemt. Verder is de Primark blush mijn favoriet; deze moest dus sowieso mee. 

– NYX Contour Palette 
– Primark Ps… Blusher in Taboo

WENKBRAUWEN
De Anastasia Brow Wiz is zó veelzijdig, hier kun je niet fout mee gaan. Voor een dagelijkse make-up look is deze ideaal, maar ook als je een wat heftigere look aanbrengt kun je hiermee goed uit de voeten. Deze gaat dus ook standaard in mijn tasje. Verder heb ik voor de HEMA Brow Pomade gekozen, onder andere omdat deze het goed uithoudt in hitte. 

– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Soft Brown
– HEMA Eyebrow Pomade in Blonde
– HEMA Eyebrow Gel 

OGEN
Oogschaduw vind ik het lastigste om te kiezen. Ik heb zoveel verschillende palettes en het liefst zou ik ze allemaal meenemen. Zo gebruik ik het liefste ook verschillende palettes door elkaar. Maar goed, alles meenemen kon niet echt. Ik heb dus gekozen voor twee Too Faced palettes. Met beide van deze palettes is een prima volledige look te maken. 

– Too Faced Chocolate Bar Palette
– Too Faced Natural Eyes Palette
– Maybelline Lash Sensational Mascara
– Catrice Liquid Liner

LIPPEN
Ik draag eigenlijk geen lippenstift. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het maar één keer gebruikt heb op deze vakantie. Toch heb ik twee verschillende soorten meegenomen, beide hele neutrale kleuren. Voor als ik toch dat beetje extra wil. 

– Rimmel London Kate Moss Lipstick
– MAC Lipstick in Faux
– Vaseline

KWASTEN
Op vakantie kies ik voor multifunctionele kwasten. Zo kies ik voor een contour kwast waarmee ik ook blush kan aanbrengen, een oogschaduw kwast waarmee ik het compact aan kan brengen, maar ook kan blenden, etc. En mijn Beautyblender, natuurlijk. Ik verlaat het huis niet zonder dat ding.

– Beautyblender
– BoozyBrush Flat Buffer | 1600
– ZOEVA 106 / Powder
– BoozyBrush Tapered Face | 2400
– Blendingkwast van Boohoo
– HEMA dubbele oogschaduwkwast
– MAC 217
– ZOEVA 231 / Luxe Petit Crease
– Boozybrush Shader | 5150
– Boozybrush Smudge | 5600
– Boozybrush Wing Liner | 3300 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *