THIJS WAAROM BEN JE VAN DE AARDBODEM VERDWENEN?

Waarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat ik de afgelopen maand maar twee artikelen heb geschreven. Shame! Daarom leek het mij wel leuk om een soort life-update te schrijven, waarin ik uitleg hoe dit komt, wat ik nu allemaal aan het doen ben en wat ik van plan ben te doen.

START VAN EEN NIEUW STUDIEJAAR
De meesten van jullie zitten in hetzefde schuitje als ik: je school/studie is helaas weer begonnen., voor mij de opleiding Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Hoe het met jullie planning zit weet ik natuurlijk niet, maar bij mij zijn de weken best volgepropt. Elke dag les van 8:45 tot 17:45 en als ik thuiskom mag ik nog heel leuk een paar uur huiswerk maken. Waar haal ik dan nog tijd vandaan om te bloggen? Daar kan ik een simpel antwoord op geven: nergens. Dit is dus ook de voornaamste reden dat ik zo afwezig ben geweest.
Natuurlijk vind ik dit ontzettend jammer, aangezien ik bloggen echt één van de leukste dingen vind om te doen, maar, wijs als ik ben, heb ik toch besloten de eerste periode goed op mijn studie te focussen. Ik denk dat iedereen het wel herkent als ik zeg dat de eerste paar weken van een nieuw studiejaar het zwaarst zijn, aangezien je je weer geheel moet aanpassen aan de nieuwe regelingen en de hoeveelheid werk die je moet zien te doen. Daarom verwacht ik ook dat ik het langzamerhand iets rustiger ga krijgen, waardoor ik doordeweeks, hoop ik, meer tijd krijg om te bloggen!

HARD BEZIG MET KLUSSEN
“Maar Thijs, er bestaan ook nog weekenden waarin je kunt bloggen!”. Dat is natuurlijk waar en hier zou ik dolgraag gebruik van maken, maar, misschien hebben sommigen van jullie het al gezien op onze Instagram, ik ben in mijn vrije tijd druk bezig met het ‘verbouwen’ van de trap en overloop van de zolder. Zoals de meeste klussen, duurt deze ook iets langer dan verwacht. Ik dacht natuurlijk na een half weekje wel klaar te zijn, maar ondertussen ben ik alweer drie weken bezig ofzo.
Het wordt trouwens wel ontzettend gaaf en ik kan niet wáchten om er een artikel over te schrijven! Ik heb tot nu toe de muren (deze zijn echt ontzettend hoog, dus dit duurde lekker lang) één keer geverfd, bijna al het houtwerk in de lak gezet en de oude balken mooi opgeschuurd. Probleem met zo’n oud huis is dat alles nog in ‘slechte’ staat verkeerde; de balken moesten met korrel 40 worden geschuurd om alle lelijke vlekken enzo weg te krijgen, per traptrede heb ik ongeveer vijftien tot twintig plekken moeten plamuren (vermenigvuldig dit met het aantal tredes:13, en je ziet wat een helse klus dit was) en ik heb ook álles moeten dichtkitten, aangezien overal kieren waren ontstaan.
Uiteraard hoop ik dit z.s.m. af te krijgen, zodat jullie het ook kunnen bewonderen!
NOG MEER KLUSSEN
Als ik de bovenstaande klus dan eindelijk af heb, ben ik wel weer van plan om meteen verder te gaan met klussen! De kamer van mijn broer hebben we ook nooit af kunnen maken, terwijl die echt al bijna klaar is! Het is dan natuurlijk een kleine moeite om dit ook even te doen. Als dat dan is gelukt, dan is de hele zolder trouwens ook af, dus dat is een goede mijlpaal!
En weet je wat het nog leuker maakt om de zolder af te maken? Mijn broer gaat van kamer wisselen, waardoor we de zolderkamer helemaal kunnen herinrichten! Het wordt dan tevens ook mijn persoonlijke plantenkamer, aangezien mijn slaapkamer nu echt hopeloos vol staat met planten. Dat vind ik natuurlijk totaaaaaaal niet erg..!

HOE GAAT HET VERDER MET DE BLOG?
"Betekent dit allemaal dat je dan een heel lange tijd niet meer kunt bloggen?". Nee hoor, zo ver zal ik het niet laten komen. Vlak na dit artikel zal ik ook een artikel plaatsen over mijn nieuwe planten die ik pas heb aangeschaft en ik ben ook van plan een leuke roomtour planteneditie te schrijven! Gelukkig ben ik trouwens niet de enige die artikelen schrijft op de blog; Nina heeft de afgelopen weken de blog echt in leven gehouden met haar leuke artikelen, dus we zullen jullie nooit zonder artikelen laten zitten. Natuurlijk komt dan nog het langverwachte artikel over het trappenhuis waar ik nu mee bezig ben en ik vind het ook wel hoog tijd om een leuk inspiratieartikel te schrijven!
In de tussentijd ben ik samen met Nina ook bezig met het opnieuw ontwerpen van de layout van de blog. We hebben al ontzettend veel gave ideeën en we hopen dat we het ook precies zo kunnen maken. Als het lukt zal je de site niet meer herkennen; het wordt echt geheel anders en suuupergaaf!! Het kan zijn dat we dit beetje bij beetje gaan aanpassen, maar het kan ook zijn dat we dit offline gaan doen en dan in één keer de hele nieuwe site launchen; dat gaan we wel zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *