AMSTERDAM SHOPLOG

     

Ik hou van Amsterdam om te winkelen. De winkels zijn leuker, gevarieerder (en duurder) dan hier, waardoor ik altijd met leuke, nieuwe dingen thuis kom. Kleding, dan. Afgelopen zaterdag ging ik weer op stap naar Amsterdam. Tot mijn verbazing kocht ik geen kleding. Nada. Noppes. Zero. Echt bizar. Wel kocht ik een aantal andere leuke dingetjes, die ik in deze mini shoplog laat zien. Ik heb de halve stad rond gewandeld en zo veel leuke, kleine (concept)stores gezien, echt leuk! Lees snel verder als je wil weten wat ik gekocht heb. 

Ik ging dus met een doel naar Amsterdam. Sieraden merk ANNA+NINA gaf een sample sale in de stad, met 50% korting op een heleboel mooie dingen. Daar wilde ik graag heen, dus ik besloot er een dagje Amsterdam van te maken. Camera mee (ik heb uiteindelijk zero foto’s gemaakt. Trots), pinpas mee en stevige schoenen voor het vele wandelen. Voor de sample sale moest ik een irritant lange tijd in de rij staan, maar ik ben er wel geslaagd. Daarna ben ik bij een aantal leuke winkeltjes geweest waar ik niks kocht, maar die ik wel graag wilde noemen, zoals Gesponnen Suiker, T.I.T.S., Things I Like Things I Love en Misc Store. Deze winkeltjes vond ik zo leuk. Bij T.I.T.S. verkopen ze ook Lazy Oaf, waar ik zó ontzettend blij van werd! Mijn portemonnee kreeg spontaan een mental breakdown, helaas. Maar toch, het is het zeker waard om hier even langs te gaan. Te leuk. Goed, ik zal nu stoppen met ratelen en laten zien wat voor leuke dingen ik heb meegenomen!

 

 

ANNA+NINA

Hier had ik het net al over: de sample sale van ANNA+NINA. Ik vind dit sieraden merk zo ontzettend leuk. Ik ben heel kieskeurig als het om sieraden gaat. Ik hou van minimalistische dingen, die redelijk classy zijn. Zegt de minst classy persoon ever. Maar goed. Geen poespas met hele grote bedels, touwen en al die gekkigheid. Doe mij maar leuke oorbelletjes, een simpel kettinkje of een dun armbandje. Ik draag graag gouden sieraden, aangezien dit beter staat met mijn warme ondertoon. Maar toch… ik vind zilver zo mooi. Ik kon het dus niet laten om zilveren sieraden mee te nemen, al helemaal omdat er weinig gouden opties waren. En deze twee vond ik zo leuk! Links zie je een armbandje, of meer een arm cuff. Hij heeft subtiele puntjes bovenop als detail, wat hem net wat speelser maakt. I like! Rechts zie je een setje oorbelletjes, in de vorm van een soort van veertje of boompje of whatever. Het maakt niet uit wat voor figuur het is. Het gaat erom dat ik ze mooi vind. En jaaaaa, dat vind ik ze. Deze zul je nog wel voorbij zien komen op Instagram, ofzo. Want ik ben er blij mee. Ik betaalde voor het armbandje €15, en voor de oorbellen hetzelfde. Niet heel duur, als je het mij vraagt (zeker niet als je naar de prijzen op de site van ANNA+NINA kijkt ha ha ha). 

Website: www.anna-nina.nl

 

MARIO BADESCU DRYING LOTION

Supposedly holy grail tegen puistjes. Deze wilde ik al een hele tijd, en toen ik hem bij Urban Outfitters zag staan dacht ik “ach, ik neem het gewoon mee”. Dus ik stopte het in mijn tas en rende weg. Nee grapje. Ik betaalde netjes. Mijn bankrekening huilt nog steeds, ik betaalde hier namelijk €25 voor. En het is echt een ienieminie flesje. Mini, I’m telling you. Hopelijk is het het waard, anders mag Mario Badescu me persoonlijk 25 euro komen brengen. Of meer, graag. 

THE BODY SHOP MATTE CLAY SKIN CLARIFYING FOUNDATION

Mijn geliefde Estée Lauder is op. Ik weet het, om te huilen. Het lijkt wel een terugkerend thema, maar alweer kan ik m’n bankrekening in de verte horen schreeuwen. “DOE HET NIET NINA. JE HEBT DIT GELD NIET. JE KAN HET DUS NIET UITGEVEN.” En ik moet eerlijk zeggen, ik vind een foundation niet €40 waard. Zeker niet gezien de hoeveelheid die je op je hoofd moet kwakken als je er een beetje acceptabel uit wil zien. Over de nieuwe foundation van The Body Shop had ik goede reviews gelezen, en deze kostte me maar €13. Winning, dus. Nou ja, alleen als hij een goed resultaat geeft. Review zal volgen, overigens ook van de drying lotion. 

DIY TERRARIUM PAKKET

Op het internet lees je ronduit overal over Wildernis. URBAN JUNGLE. BESTE WINKEL EVER. PLANTEN HEAVEN. LEUKSTE STADSTUIN. Nou, ik moest dus wel even een kijkje nemen. Ik heb me rot gezocht naar deze winkel, echt waar. Maar uiteindelijk was ik er. En ik moest iets meenemen. Een plant ging een beetje lastig, aangezien ik van plan was nog een hele rondtocht te wandelen door Amsterdam én met de trein terug moest. Leuke plantjes hadden ze wel. Vet mooie winkel, enzo, dat zeker. Al met al verslaat het niet onze plaatselijke Groene Vingers in Delft. Maar voor die troonplek zal een winkel ook wel hard moeten vechten. Anyways, ik liep honderd rondjes door de winkel (de medewerkers moeten wel gedacht hebben wat doet deze idioot hier) en uiteindelijk viel mijn oog hierop. DIY terrarium pakket. €9,95. Mijn gedachten vlogen naar kant en klare terraria, die al gauw €50 kosten. Zelf toevoegen: pot, plantjes, potgrond. What a steal. Veni, vidi, vici. Zo ging ik weg uit deze winkel. Ik kwam, ik zag dit, en ik nam et mee. I conquered. Over het pakket volgt ook nog een review, dus hou de site goed in de gaten! 

Website: https://wildernisamsterdam.nl 

Dat was het al! Redelijk bescheiden gehouden, al zeg ik het zelf. Verassend genoeg kwam ik dus thuis zonder kleding (misschien omdat ik al bakken met geld heb uitgegeven aan kleding de laatste tijd), maar wel met een aantal leuke nieuwe spulletjes! Jippppppie. Ik ben weer blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *