REVIEW: PRIMARK CLEANSING MITTS

 

Make-up doekjes zijn stom. Mijn ogen gaan er van prikken, ik moet er twintig gebruiken wil ik mijn make-up er goed afkrijgen, ze kosten veel geld en veroorzaken een heleboel afval. Toen wandelde ik door de Primark. Mijn oog schoot naar deze felroze washandjes. “Cool, washandjes,” dacht ik. MAAR NEE. Het waren cleansing mitts. Oftewel, een namaak Makeup Eraser. Voor een fractie van de prijs. Het principe kende ik. In deze post leg ik het uit en vertel ik je of het ook echt werkt.

Oké. Het werkt dus zo. Deze doekjes, net zoals de Makeup Eraser, maak je nat met warm water. En daarmee haal je je make-up eraf. Dat is alles. Houd je doekje onder de warme kraan, wrijf ermee over je gezicht en dit zou je make-up moeten verwijderen. Foundation, wenkbrauwen, eyeliner, alles kan. Je kunt ze hergebruiken en tussendoor kun je ze wassen, gewoon in de wasmachine. Dit veroorzaakt dus een stuk minder afval dan wanneer je losse doekjes met make-up remover gebruikt. Ook sprak het me aan dat je enkel water nodig hebt. Dus geen gekke ingrediënten waar je huid slecht op reageert, nope. Alleen water. Ik geloofde er geen zak van. Dit kan absoluut niet werken, dacht ik. Idioterie. Man, wat had ik het fout.

Het werkt dus. Redelijk goed ook. Je moet een beetje wrijven om het gewenste resultaat te krijgen, maar met een beetje moeite (alsnog minder moeite dan losse doekjes) krijg je alles er van af. Ook oog make-up. Ik reinig nog wel mijn gezicht achteraf met een micellair water, omdat er nog een klein restje make-up en vuil op de huid achter kan blijven. Dit heb ik overigens ook als ik gewone doekjes gebruik, dus dat vind ik geen probleem. De doekjes zijn super zacht trouwens. Echt heel zacht. Dit blijven ze ook na het wassen. En ze komen vet schoon de wasmachine uit. En ze zijn super goedkoop. €2,50 voor twee stuks. Ben je al overtuigd? Het is zoooooo makkelijk. Echt. Koop dit. Denk er maar over na, terwijl ik nog een pakje insla. Jij wil dit ook. Koop dit, please. #lifechanging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *