8 DAYS TILL CHRISTMAS: KERSTINSPIRATIE

Gisteren ben ik lekker bezig geweest met het maken van leuke kerstfoto’s en ik vind ze echt ontzettend gaaf geworden! Overal lampjes en leuke acessoires; loooove de kerstvibes! We hebben dit jaar ook wat nieuwe dingen uitgeprobeerd, dus die zal ik meteen laten zien, er zit trouwens ook een leuke en snelle DIY bij, enjoy!

KERSTBOEKET
Een kerstboeket mag absoluut níet ontbreken in een perfect kersthuis, dus dat hebben wij natuurlijk ook! Ik vind die rode en zacht grijze tinten altijd zo ontzettend mooi; juist door het contrast tussen de felrode amaryllissen en lichtgrijze eucalyptusbladeren wordt zo’n boeket een echte eyecatcher van je kamer. Daarnaast ruiken de eucalyptusbladeren ook geweldig en ontstaat door de rode tinten een echt kerstgevoel dat je nooit meer kwijt wilt raken!

KERSTORNAMENT
Dit schattige kerstornament had ik afgelopen vrijdag gekregen voor m’n verjaardag en ik vind het echt een superleuk ding! Op de een of andere manier doet het me heel erg aan een kerstreclame denken van Coca Cola en heb ik telkens het lied “Santa Claus is coming to town” in m’n hoofd :p. Ik krijg er meteen zin in om in een donker naaldbos zelf kerstbomen om te hakken en met een truck op te halen. Erg leuk om op een mooie schouw of op een wandmeubel neer te zetten!

DIY KERSTSTOLP MET VERLICHTING
Is deze stolp niet schattig? Ik vind van wel in ieder geval! Het is ook een erg makkelijk projectje om te doen, ik zal in het kort even uitleggen hoe ik het heb gedaan. Uiteraard heb je een stolp nodig. Daarnaast heb je nog lampjes nodig; ik heb deze gekocht bij de Action voor ongeveer één of twee euro. Het zijn van die ijzerdraadjes met minilampjes eraan gemonteerd, waardoor je ze ook goed kunt gebruiken voor als je onopvallende lampjes nodig hebt. Ik heb ook nog een paar kerstballen in de stolp gedaan om het nóg iets kerstiger te maken. Als je al deze spullen hebt is het gewoon een kwestie van alles in de stolp proppen en tadaaaa!

KAARSEN
Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken in een kersthuis, dus pak alle kaarsen die je hebt en bombardeer je huis ermee vol! De linker kandelaar die je op de foto ziet hebben we vorig jaar gekocht bij de Hema en de rechter kandelaar hebben we vorige week gekocht bij de Flying Tiger voor maar drie euro, echt een koopje!

Zo, dit was het dan weer voor vandaag, maar ik zal zo snel mogelijk weer foto’s maken van andere kerstinspiratie in ons interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *