6 DAYS TILL CHRISTMAS: NOG MEER INSPIRATIE

Voor vandaag heb ik weer een artikel met wat inspiratie; ik zal niet heel veel erbij schrijven, dus geniet vooral van de mooie foto’s!

LAMPJES
Zoals ik pas al vertelde, kan je bij de Action voor een prikkie superschattige lampjes kopen. Wij hebben hier een heleboel van ingeslagen en deze hebben we op verschillende plekken neergelegd, zoals te zien is op de foto hebben we ook een sliert lampjes op de eettafel gelegd. Het is zo ontzettend simpel, maar het geeft meteen je hele kamer een kerstboost! Het draad is van ijzerdraad, waardoor het uit zichzelf een gedraaide vorm aanhoudt, wat ik persoonlijk echt een heel leuk effect vind!

GUIRLANDE OVER DE HAARDMANTEL
Wij hebben zowel in de woon- als eetkamer een prachtige marmeren schouw staan. Een guirlande staat hier natuurlijk geweldig bij! Deze hebben we gekocht bij Groenrijk en hij is echt prachtig. We hebben er ook nog wat lampjes doorheen gewikkeld en we hebben kandelaartjes gekocht bij de Dille & Kamille, die je in de guirlande kon knijpen.

DILLE & KAMILLE LAMPJES
Deze windlichtjes kom bij de Dille & Kamille vandaan. Lekker kerstig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *