STEKJES VERKOPEN

Zo, 2017 is voorbij en 2018 is weer begonnen! Laten we hopen dat dit een goed jaar voor Kek Jekkie mag betekenen! Laat ik meteen een update geven voor hoe alles er nu voor staat: het ontwerp van de nieuwe site is eindelijk af en het is echt suuuuupergaaf geworden. Het is nu nog een kwestie van alle artikelen overzetten in de nieuwe stijl, wat best een grote klus is, aangezien we best veel artikelen hebben.  Gelukkig heb ik bijna vakantie, waarin ik ik dat kan gaan doen! Voorlopig zet ik alleen even de leukste en meest gelezen artikelen erop en daarna zullen de overige artikelen ook langzaamaan verschijnen. Daardoor kan de nieuwe site namelijk eerder online!
Een nieuw onderdeel van de site wordt Kek Stekkie: we gaan stekjes verkopen! Hieronder zal ik dat allemaal uitgebreid uitleggen.

Ik heb al zoooo vaak gehad dat ik een superleuke plant zag, maar dat deze verschrikkelijk duur was (denk aan 30-40 euro). Superfrustrerend is dat, want ik wil uiteraard die plant dan altijd gewoon hebben. Laat me lekker een stukje van die plant afhakken en voor een paar piek mee naar huis nemen. Maar nee, dat kan natuurlijk nooit. Nou, nu kan dat lekker wel, want dat gaan we dus met Kek Stekkie doen!
Zoals jullie weten heb ik best veel planten en er zitten ook echt een paar supergave tussen, zoals de monstera obliqua (Monkey Mask) en de Madagascar Jewel (euphorbia leuconeura). Dit soort planten zijn helaas lastig te verkrijgen in reguliere tuincentra en ze zijn ook pittig geprijsd. Maar hé, deze gaan we dus als stekjes verkopen!
Trouwens, het gaat niet alleen om die zeldzame planten; het hele idee van stekjes is juist om het groeiproces van een plant te kunnen volgen! Denk bijvoorbeeld aan de bekende vetplanten als de echeveria: deze plant wordt altijd verkocht als volwaardige plant, maar ik wist een tijdje geleden nog niet eens hoe deze plant werd gekweekt. Blijkbaar gebeurt dit dus door uit de bladeren nieuwe plantjes te groeien, echt bizar! Een poosje terug had ik hier ook een artikel over geschreven. Maarja, als je dit dus wilt doen heb je wel weer een heel plantje nodig. Vandaar dat we ook deze stekjes aanbieden! Het gaat dan om stekjes die al geworteld zijn en nieuwe blaadjes vormen.

Totdat de nieuwe site online is, zal ik de stekjes via marktplaats verkopen. Zo kan ik zien hoeveel vraag ernaar is en dan kan alles geoptimaliseerd worden voor de nieuwe site! Als je op de volgende link klikt ga je naar onze marktplaatspagina: https://www.marktplaats.nl/verkopers/16780858.html

Hieronder zet ik alvast een overzicht van een aantal stekjes dat we verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *