Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver: het zonnetje scheen en de thermometer tikte meer dan 25 graden aan. De winter lijkt vanaf nu officieel voorbij te zijn. Heel Nederland genoot van de eerste echte zomerse dag. Deze weersverandering betekent echter dat de zomerkleding weer uit de kast mag! Truien kunnen weer goed opgeborgen worden, want de jurkjes, rokjes en korte broeken mogen weer gezien worden. Zelf vind ik deze tijd van het jaar het aller fijnste, vooral qua outfits. In deze post laat ik de outfit zien die ik deze dag droeg. Kijk snel verder als je benieuwd bent!

 • Broek: The Sting
 • Top: Pull&Bear
 • Sneakers: Vans
 • Horloge: Daniel Wellington
 • Ketting: Lucie’s in Leiden / www.luciesleiden.nl

Ik koos voor een zwarte flared pants met een basic crop top. In principe een hele basic outfit, wat ik persoonlijk heerlijk vind op warmere dagen. Het is lekker casual en je kunt er goed in bewegen, wat een voordeel is in de hitte.

De broek is lekker lichtgewicht, van een dunne stof met een heel licht ribbeltjes patroon erin. Dit is de eerste flared broek die ik aangeschaft heb in jaren en ik was onmiddellijk fan! Ik heb geen comfortabelere broek in mijn bezit. Ook zijn dit soort broeken precies goed voor warmere dagen zoals deze! Daarnaast is hij high waist, waardoor hij heerlijk combineert met crop tops zonder een enorme hoeveelheid huid te laten zien. Zelf vond ik het lastig om te stylen, omdat zo’n broek gauw lijkt op een pyjama of joggingbroek. Daarom draag ik er liever een strak shirtje bij dan een losse en zorgen toevoegingen zoals sieraden, een jasje of een leuk paar schoenen al snel voor een wat meer casual outfit.

Ik combineerde deze outfit met sneakers van Vans, om wat kleur toe te voegen. Verder fleurde ik het geheel nog op met een horloge en een simpele choker ketting. In de avond droeg ik nog een zwart spijkerjasje tegen de vallende temperaturen. Hieronder zijn nog wat meer foto’s toegevoegd om de kleding goed tot zijn recht te laten komen, inclusief de details!

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

OUTFIT: EERSTE ZOMERDAG

26 mei 2017

Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver: het zonnetje scheen en de thermometer tikte meer dan 25 graden aan. De winter lijkt vanaf nu officieel voorbij te zijn. Heel Nederland genoot van de eerste echte zomerse dag. Deze weersverandering betekent echter dat de zomerkleding weer uit de kast mag! Truien kunnen weer goed opgeborgen worden, want de jurkjes, rokjes en korte broeken mogen weer gezien worden. Zelf vind ik deze tijd van het jaar het aller fijnste, vooral qua outfits. In deze post laat ik de outfit zien die ik deze dag droeg. Kijk snel verder als je benieuwd bent!

 • Broek: The Sting
 • Top: Pull&Bear
 • Sneakers: Vans
 • Horloge: Daniel Wellington
 • Ketting: Lucie’s in Leiden / www.luciesleiden.nl

Ik koos voor een zwarte flared pants met een basic crop top. In principe een hele basic outfit, wat ik persoonlijk heerlijk vind op warmere dagen. Het is lekker casual en je kunt er goed in bewegen, wat een voordeel is in de hitte.

De broek is lekker lichtgewicht, van een dunne stof met een heel licht ribbeltjes patroon erin. Dit is de eerste flared broek die ik aangeschaft heb in jaren en ik was onmiddellijk fan! Ik heb geen comfortabelere broek in mijn bezit. Ook zijn dit soort broeken precies goed voor warmere dagen zoals deze! Daarnaast is hij high waist, waardoor hij heerlijk combineert met crop tops zonder een enorme hoeveelheid huid te laten zien. Zelf vond ik het lastig om te stylen, omdat zo’n broek gauw lijkt op een pyjama of joggingbroek. Daarom draag ik er liever een strak shirtje bij dan een losse en zorgen toevoegingen zoals sieraden, een jasje of een leuk paar schoenen al snel voor een wat meer casual outfit.

Ik combineerde deze outfit met sneakers van Vans, om wat kleur toe te voegen. Verder fleurde ik het geheel nog op met een horloge en een simpele choker ketting. In de avond droeg ik nog een zwart spijkerjasje tegen de vallende temperaturen. Hieronder zijn nog wat meer foto’s toegevoegd om de kleding goed tot zijn recht te laten komen, inclusief de details!

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

Geschreven door Nina

Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver: het zonnetje scheen en de thermometer tikte meer dan 25 graden aan. De winter lijkt vanaf nu officieel voorbij te zijn. Heel Nederland genoot van de eerste echte zomerse dag. Deze weersverandering betekent echter dat de zomerkleding weer uit de kast mag! Truien kunnen weer goed opgeborgen worden, want de jurkjes, rokjes en korte broeken mogen weer gezien worden. Zelf vind ik deze tijd van het jaar het aller fijnste, vooral qua outfits. In deze post laat ik de outfit zien die ik deze dag droeg. Kijk snel verder als je benieuwd bent!

 • Broek: The Sting
 • Top: Pull&Bear
 • Sneakers: Vans
 • Horloge: Daniel Wellington
 • Ketting: Lucie’s in Leiden / www.luciesleiden.nl

Ik koos voor een zwarte flared pants met een basic crop top. In principe een hele basic outfit, wat ik persoonlijk heerlijk vind op warmere dagen. Het is lekker casual en je kunt er goed in bewegen, wat een voordeel is in de hitte.

De broek is lekker lichtgewicht, van een dunne stof met een heel licht ribbeltjes patroon erin. Dit is de eerste flared broek die ik aangeschaft heb in jaren en ik was onmiddellijk fan! Ik heb geen comfortabelere broek in mijn bezit. Ook zijn dit soort broeken precies goed voor warmere dagen zoals deze! Daarnaast is hij high waist, waardoor hij heerlijk combineert met crop tops zonder een enorme hoeveelheid huid te laten zien. Zelf vond ik het lastig om te stylen, omdat zo’n broek gauw lijkt op een pyjama of joggingbroek. Daarom draag ik er liever een strak shirtje bij dan een losse en zorgen toevoegingen zoals sieraden, een jasje of een leuk paar schoenen al snel voor een wat meer casual outfit.

Ik combineerde deze outfit met sneakers van Vans, om wat kleur toe te voegen. Verder fleurde ik het geheel nog op met een horloge en een simpele choker ketting. In de avond droeg ik nog een zwart spijkerjasje tegen de vallende temperaturen. Hieronder zijn nog wat meer foto’s toegevoegd om de kleding goed tot zijn recht te laten komen, inclusief de details!

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

Zolderkamer Thijs
Interieur
Thijs

Roomtour: Thijs’ paradijs

Mijn zolderkamer is absoluut m’n pareltje. Een jaar lang hebben mijn vader en ik de zolder verbouwd en ik heb het helemaal zelf ontworpen, echt gaaf! In dit artikel laat ik mijn kamer zien.

Lees Verder »
Interieur
Thijs

DIY bedbank

Wil jij ook zo’n trendy logeerbed/loungehoek? Lees dan snel maar even verder, want in dit artikel laat ik dit leuke idee zien!

Lees Verder »

Leave a Reply

1 + 15 =

Close Menu
×
×

Basket