Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Afgelopen week leek de zomer ver te zoeken. Het water viel met bakken uit de hemel en eerlijk gezegd zit ik op dat soort momenten het liefste in een legging met een grote, dikke trui binnen. Geef me een grote kop thee en Netflix en ik kom niet meer uit bed. Toch geeft dit niet echt het zomerse gevoel waar we met z’n allen zo naar verlangen. Een aantal weken geleden was deze droom wel werkelijkheid; het zonnetje scheen, de regen bleef weg en het was lekker warm. De perfecte gelegenheid voor outfit foto’s dus. Deze outfit is geschikt voor de wat warmere dagen, maar ook goed te combineren met een dik vest voor bij een flinke  Netflix-sessie. Lees snel verder voor de foto’s en details!

 • Jumpsuit: Pull & Bear
 • Slippers: Birkenstock
 • Ketting:New Look
 • Armbandje: van de markt

Even eerlijk. Ik woon in deze jumpsuit. Dit ding is zó ontzettend comfortabel dat ik dit wel de hele dag zou kunnen dragen. En dat zeg ik niet zo snel van jumpsuits, aangezien deze enigszins ongemakkelijk kunnen zijn om te dragen. Ik vind het super belangrijk dat kleding comfortabel is, anders heb ik geen zin om me erin te hijsen. De stof is heerlijk zacht en geribd. Eigenlijk is het een enorm simpel ding. Ik dwaalde rond in de Pull&Bear en zag deze hangen. €18. Niet duur, dacht ik. Ging het passen, stond een jaar te twijfelen en besloot er gewoon voor te gaan. En nog geen seconde spijt gehad sindsdien. Sommige dingen moet je gewoon kopen zonder er te veel bij na te denken. The heart wants what it wants. En mijn hart wilde deze jumpsuit.
Zoals mijn vriend zei: “Het is een beetje zo van, dit is waarin ik auto’s repareer.” Perfect, zei ik. Dat is mijn nieuwe look. Gooi er een paar slippers bij, een mengelmoes van sieraden en een make-upje en je hebt een outfit. Casual maar toch netjes. En toch bijzonder door de kortere pijpen en strik om de taille. Helemaal mijn ding dus, dat lijkt me wel duidelijk. 
Voor de 2010 feel mikte ik een paar Birkenstockjes om m’n voeten en je bent klaar om te gaan. Een multifunctionele outfit, om bijvoorbeeld in te gaan shoppen, wandelen, Netflixen of om auto’s in te repareren. En dat alles met maar twee kledingstukken. Amazing, al zeg ik het zelf. 

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

OUTFIT: relaxed vibes

31 juli 2017

Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver: het zonnetje scheen en de thermometer tikte meer dan 25 graden aan. De winter lijkt vanaf nu officieel voorbij te zijn. Heel Nederland genoot van de eerste echte zomerse dag. Deze weersverandering betekent echter dat de zomerkleding weer uit de kast mag! Truien kunnen weer goed opgeborgen worden, want de jurkjes, rokjes en korte broeken mogen weer gezien worden. Zelf vind ik deze tijd van het jaar het aller fijnste, vooral qua outfits. In deze post laat ik de outfit zien die ik deze dag droeg. Kijk snel verder als je benieuwd bent!

 • Jumpsuit: Pull & Bear
 • Slippers: Birkenstock
 • Ketting:New Look
 • Armbandje: van de markt

Even eerlijk. Ik woon in deze jumpsuit. Dit ding is zó ontzettend comfortabel dat ik dit wel de hele dag zou kunnen dragen. En dat zeg ik niet zo snel van jumpsuits, aangezien deze enigszins ongemakkelijk kunnen zijn om te dragen. Ik vind het super belangrijk dat kleding comfortabel is, anders heb ik geen zin om me erin te hijsen. De stof is heerlijk zacht en geribd. Eigenlijk is het een enorm simpel ding. Ik dwaalde rond in de Pull&Bear en zag deze hangen. €18. Niet duur, dacht ik. Ging het passen, stond een jaar te twijfelen en besloot er gewoon voor te gaan. En nog geen seconde spijt gehad sindsdien. Sommige dingen moet je gewoon kopen zonder er te veel bij na te denken. The heart wants what it wants. En mijn hart wilde deze jumpsuit.
Zoals mijn vriend zei: “Het is een beetje zo van, dit is waarin ik auto’s repareer.” Perfect, zei ik. Dat is mijn nieuwe look. Gooi er een paar slippers bij, een mengelmoes van sieraden en een make-upje en je hebt een outfit. Casual maar toch netjes. En toch bijzonder door de kortere pijpen en strik om de taille. Helemaal mijn ding dus, dat lijkt me wel duidelijk. 
Voor de 2010 feel mikte ik een paar Birkenstockjes om m’n voeten en je bent klaar om te gaan. Een multifunctionele outfit, om bijvoorbeeld in te gaan shoppen, wandelen, Netflixen of om auto’s in te repareren. En dat alles met maar twee kledingstukken. Amazing, al zeg ik het zelf. 

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

Geschreven door Nina

Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver: het zonnetje scheen en de thermometer tikte meer dan 25 graden aan. De winter lijkt vanaf nu officieel voorbij te zijn. Heel Nederland genoot van de eerste echte zomerse dag. Deze weersverandering betekent echter dat de zomerkleding weer uit de kast mag! Truien kunnen weer goed opgeborgen worden, want de jurkjes, rokjes en korte broeken mogen weer gezien worden. Zelf vind ik deze tijd van het jaar het aller fijnste, vooral qua outfits. In deze post laat ik de outfit zien die ik deze dag droeg. Kijk snel verder als je benieuwd bent!

 • Jumpsuit: Pull & Bear
 • Slippers: Birkenstock
 • Ketting:New Look
 • Armbandje: van de markt

Even eerlijk. Ik woon in deze jumpsuit. Dit ding is zó ontzettend comfortabel dat ik dit wel de hele dag zou kunnen dragen. En dat zeg ik niet zo snel van jumpsuits, aangezien deze enigszins ongemakkelijk kunnen zijn om te dragen. Ik vind het super belangrijk dat kleding comfortabel is, anders heb ik geen zin om me erin te hijsen. De stof is heerlijk zacht en geribd. Eigenlijk is het een enorm simpel ding. Ik dwaalde rond in de Pull&Bear en zag deze hangen. €18. Niet duur, dacht ik. Ging het passen, stond een jaar te twijfelen en besloot er gewoon voor te gaan. En nog geen seconde spijt gehad sindsdien. Sommige dingen moet je gewoon kopen zonder er te veel bij na te denken. The heart wants what it wants. En mijn hart wilde deze jumpsuit.
Zoals mijn vriend zei: “Het is een beetje zo van, dit is waarin ik auto’s repareer.” Perfect, zei ik. Dat is mijn nieuwe look. Gooi er een paar slippers bij, een mengelmoes van sieraden en een make-upje en je hebt een outfit. Casual maar toch netjes. En toch bijzonder door de kortere pijpen en strik om de taille. Helemaal mijn ding dus, dat lijkt me wel duidelijk. 
Voor de 2010 feel mikte ik een paar Birkenstockjes om m’n voeten en je bent klaar om te gaan. Een multifunctionele outfit, om bijvoorbeeld in te gaan shoppen, wandelen, Netflixen of om auto’s in te repareren. En dat alles met maar twee kledingstukken. Amazing, al zeg ik het zelf. 

Foto’s door Jeroen Verzijden (Instagram: @jeroenverzij; website: https://www.jeroenverzijden.com)

Zolderkamer Thijs
Interieur
Thijs

Roomtour: Thijs’ paradijs

Mijn zolderkamer is absoluut m’n pareltje. Een jaar lang hebben mijn vader en ik de zolder verbouwd en ik heb het helemaal zelf ontworpen, echt gaaf! In dit artikel laat ik mijn kamer zien.

Lees Verder »
Interieur
Thijs

DIY bedbank

Wil jij ook zo’n trendy logeerbed/loungehoek? Lees dan snel maar even verder, want in dit artikel laat ik dit leuke idee zien!

Lees Verder »

This Post Has One Comment

 1. Simpele outfit die er inderdaad comfortabel uitziet, maar ever so stylish!
  Ik stoor me wel een beetje aan je bh-bandjes, een plak-variant had mooier geweest.

Leave a Reply

18 − seventeen =

Close Menu
×
×

Basket