Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Mijn holy grail wenkbrauw product is de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Een ander bekend product van Anastasia is de Dipbrow Pomade, die elke Youtuber wel lijkt te gebruiken. Kort geleden kwam HEMA met een soortgelijk product uit, namelijk een wenkbrauw pomade. Ik was hier onmiddellijk benieuwd naar en heb hem aangeschaft. Wat denk jij, stoot dit product mijn geliefde Brow Wiz van de troon, of niet? Lees gauw verder!

Zelf heb ik de Anastasia Brow Pomade niet in bezit, dus ik kan niet aangeven of de HEMA pomade een goede dupe is. Alsnog ben ik enorm benieuwd naar de werking van dit product en was ik dus erg enthousiast om het te proberen. De pomade komt in een simpele glazen verpakking met een zwart dopje. In de verpakking zit 6 gram product. Dit klinkt als erg weinig, maar je hebt maar heel weinig nodig om je wenkbrauwen hiermee bij te tekenen. Daardoor zal het alsnog een eeuwigheid duren voordat je de bodem van je potje bereikt. €5 is dus ook een hele redelijke prijs in verhouding met de hoeveelheid product.

Er zijn drie kleurvarianten beschikbaar: blond, bruin en donkerbruin. Dit is zeer weinig keuze en hopelijk zal HEMA het assortiment nog uitbreiden. Zelf ben ik voor de kleur Blonde gegaan, die al zeer donker oogt, zoals te zien is op de foto’s. Voor echte blondines zal deze kleur dus zelfs nog te donker zijn, maar voor mij is deze perfect. De kleur is redelijk neutraal, voor mij is hij niet te warm en niet te koel. Ik denk dat dit een prima kleur is voor een heleboel mensen. Het product zelf is goed gepigmenteerd en redelijk creamy. Dat is top, want van een hele droge pomade word ik nou niet bepaald gelukkig. Door de structuur is het hartstikke makkelijk aan te brengen. Ik gebruik hiervoor een simpel schuin afgesneden eyeliner kwastje. Dat werkt prima, vooral om de wenkbrauw in zijn geheel in te vullen. Toch werkt zo’n kwastje niet heel precies, vooral in combinatie met een pomade. Om deze reden gebruik ik ook liever mijn Brow Wiz erbij om de voorkant lekker strak te krijgen. Dat is echt een super combi, ik ben er super tevreden mee. Het resultaat kun je zien op de foto (excuse me voor het oerwoud dat mijn wenkbrauwen is, ik laat ze al een hele tijd groeien).

Over het algemeen vind ik de HEMA Eyebrow Pomade dus top. Echt een super product, petje af voor HEMA. Toch gebruik ik hem zelf in combinatie met de Brow Wiz, aangezien ik vind dat ik met dit product op zichzelf een iets te rommelig resultaat krijg (wat ik juist zo hard probeer te vermijden in combinatie met mijn oerwoud-wenkies). Het grootste nadeel is de kleine kleurkeuze. Niet iedereen zal een geschikte kleur voor zijn/haar wenkbrauwen kunnen vinden, aangezien er maar keuze uit drie is. Voor de €5 zou ik dit product toch aan iedereen aanraden. Ik ben er enorm blij mee en gebruik dit product ondertussen dagelijks.
Wil je dit product ook een keer proberen? Klik dan op de groene knop om naar de site te gaan!

Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Mijn holy grail wenkbrauw product is de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Een ander bekend product van Anastasia is de Dipbrow Pomade, die elke Youtuber wel lijkt te gebruiken. Kort geleden kwam HEMA met een soortgelijk product uit, namelijk een wenkbrauw pomade. Ik was hier onmiddellijk benieuwd naar en heb hem aangeschaft. Wat denk jij, stoot dit product mijn geliefde Brow Wiz van de troon, of niet? Lees gauw verder!

Zelf heb ik de Anastasia Brow Pomade niet in bezit, dus ik kan niet aangeven of de HEMA pomade een goede dupe is. Alsnog ben ik enorm benieuwd naar de werking van dit product en was ik dus erg enthousiast om het te proberen. De pomade komt in een simpele glazen verpakking met een zwart dopje. In de verpakking zit 6 gram product. Dit klinkt als erg weinig, maar je hebt maar heel weinig nodig om je wenkbrauwen hiermee bij te tekenen. Daardoor zal het alsnog een eeuwigheid duren voordat je de bodem van je potje bereikt. €5 is dus ook een hele redelijke prijs in verhouding met de hoeveelheid product.

Er zijn drie kleurvarianten beschikbaar: blond, bruin en donkerbruin. Dit is zeer weinig keuze en hopelijk zal HEMA het assortiment nog uitbreiden. Zelf ben ik voor de kleur Blonde gegaan, die al zeer donker oogt, zoals te zien is op de foto’s. Voor echte blondines zal deze kleur dus zelfs nog te donker zijn, maar voor mij is deze perfect. De kleur is redelijk neutraal, voor mij is hij niet te warm en niet te koel. Ik denk dat dit een prima kleur is voor een heleboel mensen. Het product zelf is goed gepigmenteerd en redelijk creamy. Dat is top, want van een hele droge pomade word ik nou niet bepaald gelukkig. Door de structuur is het hartstikke makkelijk aan te brengen. Ik gebruik hiervoor een simpel schuin afgesneden eyeliner kwastje. Dat werkt prima, vooral om de wenkbrauw in zijn geheel in te vullen. Toch werkt zo’n kwastje niet heel precies, vooral in combinatie met een pomade. Om deze reden gebruik ik ook liever mijn Brow Wiz erbij om de voorkant lekker strak te krijgen. Dat is echt een super combi, ik ben er super tevreden mee. Het resultaat kun je zien op de foto (excuse me voor het oerwoud dat mijn wenkbrauwen is, ik laat ze al een hele tijd groeien).

Over het algemeen vind ik de HEMA Eyebrow Pomade dus top. Echt een super product, petje af voor HEMA. Toch gebruik ik hem zelf in combinatie met de Brow Wiz, aangezien ik vind dat ik met dit product op zichzelf een iets te rommelig resultaat krijg (wat ik juist zo hard probeer te vermijden in combinatie met mijn oerwoud-wenkies). Het grootste nadeel is de kleine kleurkeuze. Niet iedereen zal een geschikte kleur voor zijn/haar wenkbrauwen kunnen vinden, aangezien er maar keuze uit drie is. Voor de €5 zou ik dit product toch aan iedereen aanraden. Ik ben er enorm blij mee en gebruik dit product ondertussen dagelijks.
Wil je dit product ook een keer proberen? Klik dan op de groene knop om naar de site te gaan!

Geschreven door Nina

Mijn holy grail wenkbrauw product is de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Een ander bekend product van Anastasia is de Dipbrow Pomade, die elke Youtuber wel lijkt te gebruiken. Kort geleden kwam HEMA met een soortgelijk product uit, namelijk een wenkbrauw pomade. Ik was hier onmiddellijk benieuwd naar en heb hem aangeschaft. Wat denk jij, stoot dit product mijn geliefde Brow Wiz van de troon, of niet? Lees gauw verder!

Zelf heb ik de Anastasia Brow Pomade niet in bezit, dus ik kan niet aangeven of de HEMA pomade een goede dupe is. Alsnog ben ik enorm benieuwd naar de werking van dit product en was ik dus erg enthousiast om het te proberen. De pomade komt in een simpele glazen verpakking met een zwart dopje. In de verpakking zit 6 gram product. Dit klinkt als erg weinig, maar je hebt maar heel weinig nodig om je wenkbrauwen hiermee bij te tekenen. Daardoor zal het alsnog een eeuwigheid duren voordat je de bodem van je potje bereikt. €5 is dus ook een hele redelijke prijs in verhouding met de hoeveelheid product.

Er zijn drie kleurvarianten beschikbaar: blond, bruin en donkerbruin. Dit is zeer weinig keuze en hopelijk zal HEMA het assortiment nog uitbreiden. Zelf ben ik voor de kleur Blonde gegaan, die al zeer donker oogt, zoals te zien is op de foto’s. Voor echte blondines zal deze kleur dus zelfs nog te donker zijn, maar voor mij is deze perfect. De kleur is redelijk neutraal, voor mij is hij niet te warm en niet te koel. Ik denk dat dit een prima kleur is voor een heleboel mensen. Het product zelf is goed gepigmenteerd en redelijk creamy. Dat is top, want van een hele droge pomade word ik nou niet bepaald gelukkig. Door de structuur is het hartstikke makkelijk aan te brengen. Ik gebruik hiervoor een simpel schuin afgesneden eyeliner kwastje. Dat werkt prima, vooral om de wenkbrauw in zijn geheel in te vullen. Toch werkt zo’n kwastje niet heel precies, vooral in combinatie met een pomade. Om deze reden gebruik ik ook liever mijn Brow Wiz erbij om de voorkant lekker strak te krijgen. Dat is echt een super combi, ik ben er super tevreden mee. Het resultaat kun je zien op de foto (excuse me voor het oerwoud dat mijn wenkbrauwen is, ik laat ze al een hele tijd groeien).

Hema eyebrow pomade

Over het algemeen vind ik de HEMA Eyebrow Pomade dus top. Echt een super product, petje af voor HEMA. Toch gebruik ik hem zelf in combinatie met de Brow Wiz, aangezien ik vind dat ik met dit product op zichzelf een iets te rommelig resultaat krijg (wat ik juist zo hard probeer te vermijden in combinatie met mijn oerwoud-wenkies). Het grootste nadeel is de kleine kleurkeuze. Niet iedereen zal een geschikte kleur voor zijn/haar wenkbrauwen kunnen vinden, aangezien er maar keuze uit drie is. Voor de €5 zou ik dit product toch aan iedereen aanraden. Ik ben er enorm blij mee en gebruik dit product ondertussen dagelijks.
Wil je dit product ook een keer proberen? Klik dan op de groene knop om naar de site te gaan!

Zolderkamer Thijs
Interieur
Thijs

Roomtour: Thijs’ paradijs

Mijn zolderkamer is absoluut m’n pareltje. Een jaar lang hebben mijn vader en ik de zolder verbouwd en ik heb het helemaal zelf ontworpen, echt gaaf! In dit artikel laat ik mijn kamer zien.

Lees Verder »
Interieur
Thijs

DIY bedbank

Wil jij ook zo’n trendy logeerbed/loungehoek? Lees dan snel maar even verder, want in dit artikel laat ik dit leuke idee zien!

Lees Verder »

Leave a Reply

2 × one =

Close Menu
×
×

Basket