Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Bij mijn vele bezoekjes aan de Primark sloeg ik eigenlijk standaard de make-up over. Met oog op de standaard Primark prijs-kwaliteit verhouding kon ik me niet voorstellen dat hun goedkope make-up aan mijn eisen zou voldoen. Totdat ik toch maar eens een oog wierp op de make-up afdeling. Tot mijn verbazing zag ik een grote variëteit  aan producten, van primer tot oogschaduw, tot liquid lipstick en tot settingspray. Ze verkopen eigenlijk alles om een complete make-up look samen te stellen. Ik besloot een paar producten mee te nemen om deze te testen, maar mijn verwachtingen waren nog niet heel hoog. Ben je benieuwd naar mijn  mening over de Primark make-up? Lees dan maar mee!

Ik heb vijf producten uitgekozen die ik graag wilde testen. Dit zijn een stick foundation, een peachy blush, een bruin oogpotlood en een lippenstift met lipliner in dezelfde kleur. Vooral naar de foundation en oogschaduw was ik benieuwd. Zouden deze aan de standaard van mijn lievelingsproducten voldoen? Eén ding dat me opviel is dat de verpakking van de producten erg netjes is. Alles zit in een zwarte huls en het meeste is goed dicht geseald met plastic of een stickertje. Ook staat op elk product de prijs met een sticker vermeld.

Foundation stick €2,50

De foundation heb ik met de stick direct op de huid aangebracht en daarna in de huid geblend met een vochtige beautyblender. Mijn eerste
indruk was dat ik het product te droog vond, maar eenmaal uitgewerkt werd ik toch een beetje verbaasd door het resultaat. Ik kan me voorstellen dat dit wat lastiger zal gaan om aan te brengen met een kwast dan met een vochtige spons. De dekking van het product is medium tot vol en zeker op te bouwen. Op sommige plekjes, zoals de neus en de kin, brengt hij een beetje vlekkerig aan, hoewel dit niet zeer storend was. Persoonlijk voelde ik hem te veel op de huid zitten, maar over het algemeen is het een prima foundation, beter dan ik verwacht had. Hij geeft me een mooie, egale dekking en dat vind ik erg belangrijk. Ik draag de kleur Porcelain.

Cijfer: 7/10

Blush €2,-

Eigenlijk ben ik al heel lang op zoek naar een peachy blush. En ik denk dat ik hem gevonden heb. Op de swatch (de eerste swatch op de tweede foto) kun je al zien hoe gepigmenteerd dit product is, en op het gezicht komt dit ook zeker tot zijn recht. Wees hiermee dus wel voorzichtig met aanbrengen: het is al gauw erg heftig. Deze blush geeft een prachtig, gezond kleurtje en zal vrijwel iedereen staan. Ik ben fan! Dit is de kleur Taboo.

Cijfer: 8/10

Oogschaduw palette €3,-

Van het oogschaduw palette had ik de laagste verwachtingen. Voor drie euro zal de pigmentatie me niet omver blazen, is wat ik dacht. Wat me trouwens wel meteen opviel was dat de paletten hoogstwaarschijnlijk geïnspireerd zijn op de Mac Times Nine paletten, wat overigens hele populaire producten zijn van Mac. Logische keuze dus wel.

Op de tweede swatchfoto is op de laatste negen swatches elke oogschaduw van links naar rechts te zien. Zoals voorspeld was ik niet echt onder de indruk van de swatches. De ene kleur pakte beter dan de ander en wat me meteen opviel was dat elke oogschaduw heel poederig is.
Eenmaal aangebracht op de ogen blijf ik hierbij: de zesde kleur is het meest gepigmenteerd, maar heel donker is deze nog niet. Je kunt hier een prima neutrale, dagelijkse ooglook mee maken maar heel feestelijk zal het niet worden. Doordat de oogschaduw zo poederig is, moet je ook oppassen dat je het niet wegblend, dit gaat namelijk erg eenvoudig. Een pluspunt: de sluiting van het palette is magnetisch!

Cijfer: 5,5/10

Oogpotlood €1,50

Een bruin oogpotlood had ik eigenlijk nog helemaal niet in mijn collectie zitten, hoewel dit veel zachter kan ogen dan zwart. Toen ik deze zag besloot ik hem dus meteen mee te nemen. De kleur is mooi: een donkerbruine kleur. Op de ogen besloot ik hem als eyeliner boven de ogen aan te brengen en dit ging eigenlijk heel makkelijk. De punt is goed scherp te krijgen en hierdoor kun je een precieze lijn zetten. Ook heb ik hem op de waterlijn aangebracht en daarmee had ik al wat meer moeite. Heel intens werd de kleur hier niet en lang bleef hij ook niet zitten. Al met al een leuk product voor de prijs, maar ik zou hem vooral als eyeliner gebruiken en niet op de waterlijn.

Cijfer: 7/10

Lippenstift en lipliner beide €1,50

Op het eerste gezicht dacht ik dat deze producten een soort neutrale/mauve kleur zouden hebben, maar door de swatches dacht ik daar onmiddellijk anders over. De kleur neigt meer naar roze/oranje. Desondanks blijft het een mooie kleur waar ik blij mee ben. Het lippotlood brengt precies aan en is lekker romig en voor de lippenstift geldt hetzelfde. Deze is overigens niet mat maar ook niet enorm glanzend en hierdoor zit hij wel comfortabel op de lippen. Deze zijn allebei in de kleur Desert Sand en dit vind ik een fijne combinatie.

Cijfer: 8/10

REVIEW: PRIMARK MAKE-UP

24 febrauri 2017

Vind je dit een leuk artikel? Deel het dan op social media, dat helpt ons ook weer!

Geschreven door Nina

Bij mijn vele bezoekjes aan de Primark sloeg ik eigenlijk standaard de make-up over. Met oog op de standaard Primark prijs-kwaliteit verhouding kon ik me niet voorstellen dat hun goedkope make-up aan mijn eisen zou voldoen. Totdat ik toch maar eens een oog wierp op de make-up afdeling. Tot mijn verbazing zag ik een grote variëteit  aan producten, van primer tot oogschaduw, tot liquid lipstick en tot settingspray. Ze verkopen eigenlijk alles om een complete make-up look samen te stellen. Ik besloot een paar producten mee te nemen om deze te testen, maar mijn verwachtingen waren nog niet heel hoog. Ben je benieuwd naar mijn  mening over de Primark make-up? Lees dan maar mee!

Ik heb vijf producten uitgekozen die ik graag wilde testen. Dit zijn een stick foundation, een peachy blush, een bruin oogpotlood en een lippenstift met lipliner in dezelfde kleur. Vooral naar de foundation en oogschaduw was ik benieuwd. Zouden deze aan de standaard van mijn lievelingsproducten voldoen? Eén ding dat me opviel is dat de verpakking van de producten erg netjes is. Alles zit in een zwarte huls en het meeste is goed dicht geseald met plastic of een stickertje. Ook staat op elk product de prijs met een sticker vermeld.

Foundation stick €2,50

De foundation heb ik met de stick direct op de huid aangebracht en daarna in de huid geblend met een vochtige beautyblender. Mijn eerste
indruk was dat ik het product te droog vond, maar eenmaal uitgewerkt werd ik toch een beetje verbaasd door het resultaat. Ik kan me voorstellen dat dit wat lastiger zal gaan om aan te brengen met een kwast dan met een vochtige spons. De dekking van het product is medium tot vol en zeker op te bouwen. Op sommige plekjes, zoals de neus en de kin, brengt hij een beetje vlekkerig aan, hoewel dit niet zeer storend was. Persoonlijk voelde ik hem te veel op de huid zitten, maar over het algemeen is het een prima foundation, beter dan ik verwacht had. Hij geeft me een mooie, egale dekking en dat vind ik erg belangrijk. Ik draag de kleur Porcelain.

Cijfer: 7/10

Blush €2,-

Eigenlijk ben ik al heel lang op zoek naar een peachy blush. En ik denk dat ik hem gevonden heb. Op de swatch (de eerste swatch op de tweede foto) kun je al zien hoe gepigmenteerd dit product is, en op het gezicht komt dit ook zeker tot zijn recht. Wees hiermee dus wel voorzichtig met aanbrengen: het is al gauw erg heftig. Deze blush geeft een prachtig, gezond kleurtje en zal vrijwel iedereen staan. Ik ben fan! Dit is de kleur Taboo.

Cijfer: 8/10

Oogschaduw palette €3,-

Van het oogschaduw palette had ik de laagste verwachtingen. Voor drie euro zal de pigmentatie me niet omver blazen, is wat ik dacht. Wat me trouwens wel meteen opviel was dat de paletten hoogstwaarschijnlijk geïnspireerd zijn op de Mac Times Nine paletten, wat overigens hele populaire producten zijn van Mac. Logische keuze dus wel.

Op de tweede swatchfoto is op de laatste negen swatches elke oogschaduw van links naar rechts te zien. Zoals voorspeld was ik niet echt onder de indruk van de swatches. De ene kleur pakte beter dan de ander en wat me meteen opviel was dat elke oogschaduw heel poederig is.
Eenmaal aangebracht op de ogen blijf ik hierbij: de zesde kleur is het meest gepigmenteerd, maar heel donker is deze nog niet. Je kunt hier een prima neutrale, dagelijkse ooglook mee maken maar heel feestelijk zal het niet worden. Doordat de oogschaduw zo poederig is, moet je ook oppassen dat je het niet wegblend, dit gaat namelijk erg eenvoudig. Een pluspunt: de sluiting van het palette is magnetisch!

Cijfer: 5,5/10

Oogpotlood €1,50

Een bruin oogpotlood had ik eigenlijk nog helemaal niet in mijn collectie zitten, hoewel dit veel zachter kan ogen dan zwart. Toen ik deze zag besloot ik hem dus meteen mee te nemen. De kleur is mooi: een donkerbruine kleur. Op de ogen besloot ik hem als eyeliner boven de ogen aan te brengen en dit ging eigenlijk heel makkelijk. De punt is goed scherp te krijgen en hierdoor kun je een precieze lijn zetten. Ook heb ik hem op de waterlijn aangebracht en daarmee had ik al wat meer moeite. Heel intens werd de kleur hier niet en lang bleef hij ook niet zitten. Al met al een leuk product voor de prijs, maar ik zou hem vooral als eyeliner gebruiken en niet op de waterlijn.

Cijfer: 7/10

Lippenstift en lipliner beide €1,50

Op het eerste gezicht dacht ik dat deze producten een soort neutrale/mauve kleur zouden hebben, maar door de swatches dacht ik daar onmiddellijk anders over. De kleur neigt meer naar roze/oranje. Desondanks blijft het een mooie kleur waar ik blij mee ben. Het lippotlood brengt precies aan en is lekker romig en voor de lippenstift geldt hetzelfde. Deze is overigens niet mat maar ook niet enorm glanzend en hierdoor zit hij wel comfortabel op de lippen. Deze zijn allebei in de kleur Desert Sand en dit vind ik een fijne combinatie.

Cijfer: 8/10

Geschreven door Nina

Bij mijn vele bezoekjes aan de Primark sloeg ik eigenlijk standaard de make-up over. Met oog op de standaard Primark prijs-kwaliteit verhouding kon ik me niet voorstellen dat hun goedkope make-up aan mijn eisen zou voldoen. Totdat ik toch maar eens een oog wierp op de make-up afdeling. Tot mijn verbazing zag ik een grote variëteit  aan producten, van primer tot oogschaduw, tot liquid lipstick en tot settingspray. Ze verkopen eigenlijk alles om een complete make-up look samen te stellen. Ik besloot een paar producten mee te nemen om deze te testen, maar mijn verwachtingen waren nog niet heel hoog. Ben je benieuwd naar mijn  mening over de Primark make-up? Lees dan maar mee!

Ik heb vijf producten uitgekozen die ik graag wilde testen. Dit zijn een stick foundation, een peachy blush, een bruin oogpotlood en een lippenstift met lipliner in dezelfde kleur. Vooral naar de foundation en oogschaduw was ik benieuwd. Zouden deze aan de standaard van mijn lievelingsproducten voldoen? Eén ding dat me opviel is dat de verpakking van de producten erg netjes is. Alles zit in een zwarte huls en het meeste is goed dicht geseald met plastic of een stickertje. Ook staat op elk product de prijs met een sticker vermeld.

Foundation stick €2,50

De foundation heb ik met de stick direct op de huid aangebracht en daarna in de huid geblend met een vochtige beautyblender. Mijn eerste
indruk was dat ik het product te droog vond, maar eenmaal uitgewerkt werd ik toch een beetje verbaasd door het resultaat. Ik kan me voorstellen dat dit wat lastiger zal gaan om aan te brengen met een kwast dan met een vochtige spons. De dekking van het product is medium tot vol en zeker op te bouwen. Op sommige plekjes, zoals de neus en de kin, brengt hij een beetje vlekkerig aan, hoewel dit niet zeer storend was. Persoonlijk voelde ik hem te veel op de huid zitten, maar over het algemeen is het een prima foundation, beter dan ik verwacht had. Hij geeft me een mooie, egale dekking en dat vind ik erg belangrijk. Ik draag de kleur Porcelain.

Cijfer: 7/10

Blush €2,-

Eigenlijk ben ik al heel lang op zoek naar een peachy blush. En ik denk dat ik hem gevonden heb. Op de swatch (de eerste swatch op de tweede foto) kun je al zien hoe gepigmenteerd dit product is, en op het gezicht komt dit ook zeker tot zijn recht. Wees hiermee dus wel voorzichtig met aanbrengen: het is al gauw erg heftig. Deze blush geeft een prachtig, gezond kleurtje en zal vrijwel iedereen staan. Ik ben fan! Dit is de kleur Taboo.

Cijfer: 8/10

Oogschaduw palette €3,-

Van het oogschaduw palette had ik de laagste verwachtingen. Voor drie euro zal de pigmentatie me niet omver blazen, is wat ik dacht. Wat me trouwens wel meteen opviel was dat de paletten hoogstwaarschijnlijk geïnspireerd zijn op de Mac Times Nine paletten, wat overigens hele populaire producten zijn van Mac. Logische keuze dus wel.

Op de tweede swatchfoto is op de laatste negen swatches elke oogschaduw van links naar rechts te zien. Zoals voorspeld was ik niet echt onder de indruk van de swatches. De ene kleur pakte beter dan de ander en wat me meteen opviel was dat elke oogschaduw heel poederig is.
Eenmaal aangebracht op de ogen blijf ik hierbij: de zesde kleur is het meest gepigmenteerd, maar heel donker is deze nog niet. Je kunt hier een prima neutrale, dagelijkse ooglook mee maken maar heel feestelijk zal het niet worden. Doordat de oogschaduw zo poederig is, moet je ook oppassen dat je het niet wegblend, dit gaat namelijk erg eenvoudig. Een pluspunt: de sluiting van het palette is magnetisch!

Cijfer: 5,5/10

Oogpotlood €1,50

Een bruin oogpotlood had ik eigenlijk nog helemaal niet in mijn collectie zitten, hoewel dit veel zachter kan ogen dan zwart. Toen ik deze zag besloot ik hem dus meteen mee te nemen. De kleur is mooi: een donkerbruine kleur. Op de ogen besloot ik hem als eyeliner boven de ogen aan te brengen en dit ging eigenlijk heel makkelijk. De punt is goed scherp te krijgen en hierdoor kun je een precieze lijn zetten. Ook heb ik hem op de waterlijn aangebracht en daarmee had ik al wat meer moeite. Heel intens werd de kleur hier niet en lang bleef hij ook niet zitten. Al met al een leuk product voor de prijs, maar ik zou hem vooral als eyeliner gebruiken en niet op de waterlijn.

Cijfer: 7/10

Lippenstift en lipliner beide €1,50

Op het eerste gezicht dacht ik dat deze producten een soort neutrale/mauve kleur zouden hebben, maar door de swatches dacht ik daar onmiddellijk anders over. De kleur neigt meer naar roze/oranje. Desondanks blijft het een mooie kleur waar ik blij mee ben. Het lippotlood brengt precies aan en is lekker romig en voor de lippenstift geldt hetzelfde. Deze is overigens niet mat maar ook niet enorm glanzend en hierdoor zit hij wel comfortabel op de lippen. Deze zijn allebei in de kleur Desert Sand en dit vind ik een fijne combinatie.

Cijfer: 8/10

Zolderkamer Thijs
Interieur
Thijs

Roomtour: Thijs’ paradijs

Mijn zolderkamer is absoluut m’n pareltje. Een jaar lang hebben mijn vader en ik de zolder verbouwd en ik heb het helemaal zelf ontworpen, echt gaaf! In dit artikel laat ik mijn kamer zien.

Lees Verder »
Interieur
Thijs

DIY bedbank

Wil jij ook zo’n trendy logeerbed/loungehoek? Lees dan snel maar even verder, want in dit artikel laat ik dit leuke idee zien!

Lees Verder »

Leave a Reply

fifteen − 1 =

Close Menu
×
×

Basket